yaklaşık 2 yıldır sharktech den makina alıyorum ircd kurulumu yaptıgım için sık sık ddos saldırıları alıyordum ve durmadan kapanıyordu makina bu adamlara şikayetimi bildirdim bana bi sistem kurdular saldırıları bir nevi kesmeyi başardık biraz zaman geçti makına donmaya başladı hergun sabit donuyordu ssh whm aktif fakat siteler ircd ler kapalı durumu anlattik bize bole bişe olursa iptables'e restart atmamızı soylediler türkiye saati ile hergün kesintisiz 11: 04 de makına donuyor bizde bu komutu yazarak yeniden siteleri aktif ediyoruz: Not: durumu 100 lerce bu adamlara anlatmaya çalıştıysakta ya onlar anlamadı yada işlerine gelmedi hergün o saatte o anda makınanın başında olamadıgım için çözüm düşündüm ve aklıma otomotik o saatte makınaya komutu yazdırmak geldi.
kaldıkı adamlara her ay sabit : 253 dolar ödeme yapiyorum makınayı degiştiremiyoruz çünkü şuanda çok dolu olduğu ve ircd sayısının fazla oldugu için . işte çok büyük derdimizin sırrı bu tşkler. herkese inşallah yarın komutu uygular