ChakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım BİTTİ bitir yani olmaz artık eski heyecan mutluluk olmaz kafan hep orada takılı kalır mutlu olduğunu sanarsın ama değilsindir sadece kendini tatmin etmeye çalışıyorsundur.

Sana bir tavsiye benim 2 kere yaptığım şeyi söyleyeyim kızı bir yere götür sakin sessiz sonra düzgünce konuşmaya başla o kıza bunları anlattır sonra zaten otomatikmen sinirlerin maxi.. vuracak işte o sırada Allah ne verdiyse ağız yüz burun dal kesinlikle çok rahatlıyorsun ve kızı unutuyorsun şiddetle tavsiye ederim
cezzaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad sağlı sollu ikitane tokat atıcaksın.(gerçi geç kalmısın bunu o yüzleştirme sırasında yapıcaktın)Sonra Tutacaksın gidip evinin kapının önüne koyacaksın bu kadar.Bu kız milletine güven olmaz.Hak edene Hak ettiğini vericeksin ben bunu öğrendim. Nedemişler bu dünyada seveni ...., .... severler. Karar senin ama bu olanlar hiçbir zaman aklından çıkmıycak yüzüne her baktıgında teker teker o mesajlar canlanıcak gözünün önünde yaşananlar. Senin için Hayırlısı olması dileğim ile
Bu parçada benden olsun.
Ne olurdu sanki
karınız değil bacınız değil sevgiliniz resmi olarak hiç bir bagınız yok onu dovme hakkını kim size verdi ? bida görüşmessiniz olur biter ki karınız olsa dahi yapamassınız böyle bişey agız burun girdiniz kıza kız gitti şikayetci oldu ne yapıcaksınız sonra ? biraz mantıklı olun düşüncelerinizdi değiştirmeye bakın bu kafayla çook zarar görürsünüz kalın saglıcakla..