Netalani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Totalin.Com

isimkayit.com

Benim Bankolarim
Hiç kullanmadığım daha doğrusu isimlerini bile yeni duyduğum firmalar.

ayqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyladık bakalım
Hangi firmaya?

strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
120 tane domain vardı isimtesilde taşıya taşıya süre uzatmaya uzatmaya 15 tane felan kaldı şimdi ihs ile çalışıyorum bazı domainleride natrodan aldım güzel hizmetleri 1 dakika bile sürmüyor domain almak %95 domainlerin ihs de
Evet ben de İsimtescil'dekileri taşıdım hep.

AdresPosta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
300 ye yakın domainim ihs.com.tr de.

kesinlikle ihs.com.tr derim..
AfMeSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel yararlı bilgiler vermişin kardeşim.. Ellerine sağlık... Çoğu konuda hem fikiriz...

Ben de şu anda elimde olan 100 ü aşkın domainin %95 ini İHS de topladım... Türk firmalarının içinde İHS yi tek geçerim...

Yabancı bir kaç firmada da hala domainlerim var...

Backorder işi ile birlikte bir çok yabancı firma ile çalışmak zorunda kaldım... Arkadaşın görüşleri ile neredeyse paralel düşüncelerim....
Evet backorder'dan dolayı ben de mecburi olarak yurtdışı firmaları ile çalışıyorum ama 60 gün geçtikten sonra uygunsam Türkiye'ye, IHS'ye taşıyorum.

y4sin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende domainlerimi IHS'de barındırıyorum aslında nic.tr de eklense buraya güzel olur
nic.tr üst firma olduğu için ve TR uzantılı domainleri kayıt ettiği için yazmadım. Buradaki domainci arkadaşların da nic.tr'yi kullandığını zannetmem.

varyemez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Listeye moniker de eklenmeli bence..
Listede moniker'de var. Anket burada.

inn0c3nt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende ihs diyorum. ayrıca anket şeklinde açsaydın konuyu daha başarılı bi istatistik olurdu Domainusta

Aslında konun açılış tarihine bakarsanız 7 aylık olduğunu farkedersiniz.

Anket DomainUsta.com'da açık şu an. Orada oy verebilirsiniz.