kaale almamak söz konusu olamaz ilgi gösterdiniz diğer konuya yazdınız fakat ben beceremedim yada bilgim yetmedi ondan tekrar konu açtım diğer konuda vermiş olduğunuz kodu deniyeceğim hemen tekrar
sorunum var diye bir konu actın cevapladım + bir konudaha actın bunuda cevapladım. tamam olabilir normal kodlara yabacı olabilirsin başaramayabilirsin saygı duyuyorum. lakin pm atıp msn adresimi eklermisin dedin onuda ekledim
hatta birkez yazdım sorun nedir diye cevap yok aradan bir gün gecti msn adresinin başlıgında (php den anlayan varmı kafayı yiyeceğin yahu ) diye bir başlık yazmışın bunu okuyunca dayanamadım bidaha sordum yine sesyok.
bu kadar mesaja cevap yazmışın msn yolu ile sorunu cözmek icin cabalanmama ragmen tenezül edip cevap yazmıyorsun
Şaştım kaldım Yardım istiyosun Bende Senin Gectiğin yollardan gectim bende zamanla cözemediklerimi sordum böyle yardım isteyenlere yardım etmek istiyorm cani gönülden, cünki kendimi yerinize koyuyorum benim de altından kalkamadıgım sorunlarım oldu ama hem buradan yardım etmeye calıstım hem msn den özellikle yardım istemiyosun gibime geldi Yada artık amac nedir başka birşey düşünemiyorum
okadar kasmaya gerek yok yapacagın basit verdiğim kodları include klasorune kopyalacaksın ve post ile cektiğin verinin önünde o function ı kullanacaksın bukadar