Evet ben mochahost kullanıyorum neredeyse 1 yılı aşacak
Ana Sayfa sitem paneli baya bir ağır siteler normal hızda açılıyor joomla baya ağır çalışıyor ama .net uygulamarında başarılı help desk leri ise süper diyecek laf yok hatta panelde diyelimki bir uygulama yok ben bir ara typo3 kurmak istedim kendi sitesinden bulup kurdum baktım olacak gibi değil ticket açtım durumu izah ettim aradan 1 saat sonra panele tıkla kur seçeneğinde sundular bana sorunsuz kurdum her konuda yardımcı oluyorlar herşey mükemmel dediğim gibi panel baya ağır onun dışında süperler kesinlikle tavsiye ederim sitelerimde bir siteye kayıtlı kapandığı an mail uyarısı alırım ama bugüne kadar hiç kapanma olmadı tavsiyemdir fiyatlar makul

ve dediklerinde duruyorlar bazı siteler gibi sınırsız diyip sınırlamıyorlar sınırsız pakette aldım bayi pakette sınırsızda şu an 19 GB oldu vede çok komik bir rakama

tek uymanız gereken term and con. yasal uyarılarına uyun yasal olmayan içerikleri kabul etmiyorlar. hemen silmiyorlar tabi önce uyarıp 1 hafta süre tanıyorlar sonra otomatikmen siliyorlar.