iyi günler arkadaşlar
sürekli düşüncelerim değişir en iyisi size sorayım , kendinizi benim yerime koyarak cevam verirseniz sevinirim.
ilk kez bi kızı bu kadar çok sevdim ve bağlandım , şunu rahatlıkla söyliyebilirimki hayatım boyunca ilkkez aşık olduğuma inandım, halende onu tahmin edemiyeceğiniz kadar fazla seviyorum.
bundan bir kaç gün önce kızın eski çıktığıyla buluşup görüştüklerini öğrendim , bu sırada biz kızla çıkıyoduk yani kız benle çıkarken eski erkek arkadaşıyla buluşup görüşüyolarmış , hergünde telefonda mesajlaşıyolarmış , mesajlar bel altı , o derece yani benimle bile konuşmadıklarını o çocukla aşırıya kaçarak konuşmuş, mesajların hepsini tek tek okudum ve sinirden ağlamamak için kendimi zor tuttum , çocuk mesajların hepsini getirdi tek tek gösterdi sonra kıza sordum ilk başta inkar etti ama çocukla bunu yüzleştirince kabullendi yaptıklarını ve benden özür diledi
yani anlıyacağınız beni aldatmış , ama ben yinede seviyorum onu elimde olan bişe değil , kız çocukla beni karşısına alıp , çocuğa bi daha onunla görüşmek istemediğini , yüzünü dahi görmek istemediğini söyledi , banada bi daha bunları yaşatmıyacağına dair yemin edip onunla çıkmaya devam etmemi istedi. çocuk tamam dedi aran çekildi , kızda bana , "onla 8 ay çıktık ve ona duyduğum bi bağlılık vardı , yani sevmiyordum sadece bağlılıktan ibaretti ama şimdi şunu anladımki ben hata yaptık sana söz veriyorum bi daha bunların hiç birini yaşamıyacaksın , çocuğun yanında söyledi bunları ve onla çıkmaya devam etmem için resmen yalvardı
kız gerçektende o günden beri değişti gibi , msn adresinde ne kadar erkek varsa hepsini sildi , facebook hesabını komple kapattı , okulda sınıftan dışarı dahi çıkmayıp sürekli sınıfta kızların olduğu sırada oturdu ,telefon hattını gözümün önünde kırdı , bunların hepsini 4 günde tek tek yaptı
sizce ne yapmalıyım ? devam etmelimiyim
(çok seviyorum çoook)