Merhaba öncelikle arkadaşlar,

Bir proje düşünüyorum ne zamandır. Sizlerle paylaşmak istedim. Sizinde bildiğiniz gibi PPC piyasasında şuan çoğu kişi adtech kullanmakta ve adtech gerçekten komik rakamlar vermektedir. 0.01$ ve %30 kesinti 16k bir sitede günlük getiri sitenin heryerini bannerla kaplasanız bile 2$ geçmiyor. Bana bu gerçekten komik geliyor.

Kendi kendime düşündüm bu reklam firmaları türemeden önce kişisel reklam veren insanlar çoğunluktaydı sitelere. Şuan piyasada kişisel reklam veren insan sayısı çok az oldu. Sitesine reklam koyanlar içinde kontör reklamı vs reklamlar kullanıcıyı yanıltıcı reklamlar hiç hoş değil. Bu nedenle kendi sitelerim için reklam satın almaya karar verdim. Bilmiyorum nasıl olur bana getirisi ne ölçüde olur ama denemeyi düşünüyorum.

Örneğin, sitenizin 5k hiti var. Günde adtechten 0.5$ kazanıyorsunuz. ayda bu rakam 15$ yapar ve %30 u kesildikten sonra bu rakam 10$ a düşer ben bu rakamın daha üstünden size reklam vermeyi düşünüyorum.

Sizce nasıl bir fikir? kötü mü düşünmüşüm iyi mi düşünmüşüm? her türden eleştiriye açığım..

teşekkürler.