Merhaba arkadaslar,
gecen yil yazmis oldugum bir site var, portal ozelliklerine sahip..
sitede download bolumu makaleler bolumu ve video bolumu mevcut, bolumde yorum puanlama gibi ozelliklerde var, uyelik bolumunde uye olanlar da video makale veya download gonderebiliyor, her uyenin nekadar icerik gonderdigini ve yaptigi yorumlar vs profilinden gorulebiliyor.
site, herhangi bir konuda video script veya yazili icerik konusunda bilgi vermek icin tasarladim. elbette kategori sistemide var, her bolum icin ayri olarak, dolayisiyla bir cok konuda da bilgi verilebilir..
asil konu su, bu siteyi yapma amacim bikac arkadasla birlikte bir cok konuda bilgiler ekleyip, bilgi paylasim sitesi seklinde yapmakti fakat ben yazilimi bitirdigimde digerleri gelistirmek icin pek ilgi gostermediler. Bende bu siteyi acik kaynak olarak dagitmak ve gelistirmek istiyorum. mesela bir vbulletin gibi:P ucretsiz tabiiki

fakat nereden basliyacagimi bilemiyorum. site dili asp ile yazilik, ayrica form kontrollerinde adobe spry de kullandim..
bunu acik kaynak asp yazilimi olarak gelistirmem icin ne yapmam gerekiyor, ilk bastan nasil baslamaliyim? bu konuda yol gosterecek arkadaslara ihtiyacim var..
tesekkurler.