Elimde tek sayfa PSD ve PNG halinde tasarımım mevcut bunu xhtml olarak yazdırmak istiyorum. Tasarım bir haber sitesi içerisinde 3 tane Js uygulaması var, bunlar js bilen biri için çokta zor olmayan şeyler
1- Menüler tab şeklinde olacak, yani mause ile üzerine gelindiğinde alt menüleri çıkacak
2-
News.com.au Top stories | News from Australia and around the world online | News.com.au sitesine girelim
News.com.au Top stories | News from Australia and around the world online | News.com.au
Manşetin yanındaki * Headlines * News Visualiser başlıklarından News Visualiser'e tıklayalım, içinde çıkan uygulamanın JS li halini istiyorum ama bu flash ile yapıldığından bazı efectler falan da çıkıyor, onların çıkmasına gerek yok sadece resmin üzerine gelindiğinde altında haber başlığı ve spot girişi çıkacak.
3- ntvmsnbc.com daki orta sayfada bulunan kategorileme sistemi, yani istediğimiz bir kategori div'ini üste veya aşağıya taşıma içerisinde 5-10-15 şeklinde haber gösterme vs..
Sadece bu 3 js yi istiyorum özellikle.
sayfa yapısı ise öyle çok girintili çıkıntılı değildir, haber sitesi olduğu için bir çok şeyi aynı stilde tasarlanmıştır. Yani bir classı hemen hemen her bölgede rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Tek sayfa olan bu tasarımı en erken sürede yetiştirebilecek, ve
kesin olarak yapabilecek birine ihtiyacım var. Yapabilecek olanlar iletişim bilgilerini, referanslarını ve ortalama fiyatı özel mesaj yoluyla gönderirlerse sevinirim.