Dün evdeki pc ye 30 günlük trial windows 7 kurdum.
Performansı gerçekten çok iyi. ilk olarak bilgisayarın açılış ve kapanış hızlarında kendini belli ediyor. Sistem kaynaklarını çok etkin şekilde kullanıyor.
Oyunlardaki performansı çok çok iyi.
3 kademe çeken wireless 4 kademe çekmeye başladı. Bilgisayar bileşenlerini daha etkin kullandığının çok basit bir göstergesi kabul edilebilir.
netbook bilgisayarada kurduk. 2 gün giden pil ömrü 3 gün gitmeye başladı

Yazılanlara göre eski PentiumIII 600mhz işlemcide bile rahatlıkla çalışabiliyormuş windows 7. Vista gibi hantal olmadığını kanıtlamışlar.
Vistayı hiç begenmemiştim ama windows 7 iş yapacak gibi görünüyor microsoft için.
sizin açıklamaların aynısını microsoft'da diyor, vista için çalışanlar için zaten windows se7en'de çalıştırılmamış bende bayadır windows se7en kullanıcısıyım bazı programlarda sorun yaşasamda hallediyorum donanımlar çalışma süper, herkes xp'de oyun performansını beğenir ama windows 7 dahada bir harika + directx 11 oyunları oynanabilecek ve koyulan bir kaç bileşen herkese kolaylık sağlıyor örneğin ben şirkette kablosuz modeme bağlanıyordum bi bakıyordum bağlantı kopmuş windows se7en gerçekden harika ! Tebrikler Microsoft