Merhaba Arkadaşlar Sitelerinize PageRank değeri en az PR1 ile PR5 arasında değişen blog ve sitelerden sitelerinize backlink işlemleriniz tarafımızdan destek verilmekte.
Paket 1
=> PR Değerleri En az Pr1 ile Pr5 Arasında Değişen 25 Adet Backlink : 5 TL / 3 $
Paket 2
=> PR Değerleri En az Pr1 İle Pr5 Arasında Değişen 50 Adet Backlink : 10 TL / 8$
Paket 3
=> PR Değerleri En az PR1 İle Pr5 Arasında Değişen 75 Adet Backlink : 15 TL / 12$
Paket 4
=> PR Değerleri En az PR1 İle Pr5 Arasında Değişen 100 Adet Backlink : 20 TL / 17$
Ödeme Seçenekleri : Garanti Bankası / İşbankası / Paypal
100 + Backlink için Fiyat İsteyiniz. Sizlere İş sonunda Rapor Veriyorum.Prensiplerim Doğrultusunda Ödemeleri İş Başında Alıyorum.
Filtreye ve Sandbox'a Düşmemeniz için bir günde değil 3-4 Güne Yayıyoruz.
Elimden Geldiği Kadar Farklı Siteler Kullanıcam.
birincisi blog ve siteler tr mi yoksa yabancımı + yabancıysa ***** kabul ediyormusun ve "Prensiplerim Doğrultusunda Ödemeleri İş Başında Alıyorum" herkez prensip uyguluyorda bi biz yapamıyoruz şu prensibi yanlış anlama kusurada bakmada üyelik tarihine bakmadım ama mesaj ve itraderlerinin sayısına göre yazıyorum ikiside az neye güvenerek prensib uyguluyorsun onu anlamış degilim peşin istiyosun ücreti artık gına geldi tokatlanmaktan eger ücreti iş bitiminde istiyorsan yani işi teslim edersin paranıda baba gibi alırsın kabulse pm bekliyorum 4.cü paket için