Alıntı
Wordpress + Ping sistemleri. Bu konuyla ilgili makalem vardı. Benim 1 - 3 sn arasında indekslendiğim çok oldu.
Blogger kullanıyorum. Kendi ping sistemi var zaten. Ayrıca blogu 3 yıl önce açtım ve 2,5 yıldan daha uzun süredir böyle hızlı indexleniyor. Sitemapıda webmaster toolsta..

Alıntı
Siten baya hızlı indexleniyomuş.Fakat keşke aynı başarıyı googlede sıralamalarda gösterse baktım "Bedava SmS Gönderin" aramasında ilk 10da yoksun :/ Hem 1 dakkada idexlense hemde ilk sayfada olsa süper olacak
Öyle olması için bloguma günde 1 milyon hit falan gelmesi gerekiyor. Ayrıca o yazı şuan o kelimede ilk sayfada

Alıntı
WP kullanıyorsanız bu tarz birşey gayet normal.
Blogger altyapısını kullanıyorum.

Alıntı
Tamam da bu google sisteminin o yazıyı ne zaman indexlediğidir senin yazıyı ne zaman yazdığını nerden biliyoruz... Amacım bilgilendirme laf atmak değil yanlış anlaşılmasın
Eyvallah. Yazıyı yazdım ve hemen ardından blogdan linki alıp saniyesinde arattım. Googleın indexleme süresi olduğunu bende biliyorum zaten.

Alıntı
Ha bu arada yanlışın var, AVEAya da gidiyor =)
Biçok arkadaşla test yaptık aveaya gitmedi. Belki geç ulaşıyodur aveanın sisteminin ağırlığı nedeniyle.

Alıntı
evet benim de bir sitemde aynı böyle bir durum olmuştu da kafama takılan buydu. o 1 dakika sanırım sitenin indexlenmesinin üzerinden geçen süre, yani yazıyı yazmandan kaç dakika sonra indexlendiğini bu resimden çıkaramayız (değil mi? bilen beni bi aydınlatsın) (Bide benim mesajım da yanlış anlaşılmasın)
Yukarıda belirttim. Yazıyı yayınladığım saniyesinde arattım linki.. Zaten eski yazı olsa niye konu açıyım..

Alıntı
Beyler indexlenmek bir başarı değildir.
İndex problemi diye bir şey yok. Yabancı bir sunucudaysanız ve özgün içerik giriyorsanız anında indexlenirsiniz.

Bu 1 saniyede indexlendim diye konu açanlara gıcığım. Senin bir becerin olduğu için 1 saniyede indexlenmiyorsun. Google bot web sitelerini indexlemeye programlandığı için indexleniyorsun.

Google botun işi siteleri indexlemek. O site 1 dakikada indexlendiğinde siz başarılı olduğunuz için değil google botu boş vakitte sitenizdeyken yakaladığınız için indexleniyorsunuz.
Siz google bota gecenin yarısı içerik ekleyip ping atın bakın nasıl hızlı indexleniyorsunuz. Tabi bunu bile beceremeyen arkadaşlarımız olduğu için becerenler bunu bir başarıymış gibi yazıyorlar.

Bu sitede eskiden ilk güncellemede pr7 olan, 10 günlük site ile zorlu bir arama sonucuna kafadan giren adamlar şov yapardı. Şimdiki şov yapanların şovundan ben bir şey anlamıyorum
O kadar indexlenmeyen arkadaş var. Ne yani onlar beceriksiz mi?
Google botun görevi tabikide içeriği indexlemektir ama sen yeni bir site aç bak bakalım bununla aynı andamı indexlenecek. Ortada bir başarı var. O da sitenin google gözündeki kalitesi. Yoksa google bot siteye girer ama dilerse google aramalarında o linki göstermeyebilir.

Alıntı
zaman kaybı
O zaman bu mesajıda yazmasaydın. Zamanın çok değerli madem.

Başka sorusu ve yorumu olanların mesajlarınıda bekliyorum. Ve önerisi olanlarında..