SSessizCrew adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi hocam Tasarım Göremıyorum Ben Bura'da ayrıca tema Çok Bılındık bi Tema hatta aşşagı'daki blogdaşlar'dan ilk baştaki benım iconum birde Logo Olmamış
ama hayırlı olsun tabiki'de
yorumlar için teşekkürler. Evet tasarım dediğim temaydı tabiki ben yapmadım temayı plusturk arkadaşımız sağolsun yapmış bizde editleyip kullanıyoruz ama yinede şöyle siteye girince bir tasarım görürsün , hazır tema vs ne olursa olsun bir tasarım vardır işte ben o tasarıma yorum istiyorum.
logo bende farkındayım ama elimden bukadar geldi..
erbilen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema güzel ancak arama kısmının arkaplanı boş kalmış, hoş durmamış ayrıca logodaki Ş'nin altındaki işaret haç işareti gibi durmuş, tabi benim anlayışımda öyle olabilir ama onu andırıyor, söylemedende geçmeyeyim
teşekkürler. arama kısmını kaldırabilirim.
haç işaretine gelince o zaman tüm "+" lar haç işareti olur sende haklısın ama "+" işareti işte benziyo . çok şikayet gelirsa kaldırırım..
plusturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyden önce footerdeki linki kaldırmadığın için teşekkür ederim. Headerden arşivleri kaldırırsan düzgün gözükür
ricaz ederim hocam asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir tema yaptığın için 3 sitem var 3'ünde de kullanacam linklerde kalacak hepsinde. çok teşekkürler . Tama Arşivleri kaldırıyorum