quixtoid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamda Yanlıs Bişimi Yazdım ? yazdıysam sole düzeltım + bana paylaşım yap bişiye yara demıssın Bu forumda kac tane konum kac tane makalem Kendı anlatımım var Biliyomusun sen Senın kac tane var ? Sadece R10 dan hit almak ıcın yapmadıgın sey kalmadı yazık sizin gibilere acıyorum ...
Temayı aldın siteye koydun. Altınada ben yaptım diye yazdın. Seni ufaktan ayıktırdım ama lanet olsun resmen çirkefleştin. Eyvallah dedim. Sen haklısın dedim. Özür dahi diledim. Ardından gel yanlış anlaşılmaya mahal vermeylim aç msn yi konuşalım dedim.Senin gibi eşşek konuşacak bişey yok dedi konuyu kapadı.
Ardında geldin burda benim her mesajıma maydonoz oldun. Her kelimeyi filtre ettin altına bişey yazdın yada taş koydun. Birde kalkmışın yok r10 rank'ın kadar konuş yok benim mesaj sayım sende fazla gibi bahaneler üretiyon. Çirkefliğin geldiği son noktatasın. Birde r10 dan hit almak için yaptığımı sölüyosun.
Evet onun içn yapıyorum. Senin gibiler gelsin emeği sömürsün tek satır yazmadan gitsin birde üstüne ben yaptım diye altına imzasını atsın diyemi yapacam. bunu tabiki dönüşü olmalı.
Kenarda yaşın 23 yazıyo ama sen 10 yaşındaki çocuk gibi davranıyosun. Yeter artık. Beni tahrik etme. Beğenmiyosan konulara cevap dahi yazma.