Site adresi :
Film indir – Divx indir MayFilm Senin Filmin
Site için istenen fiyat: 500 tl
Sitenin aylık getirisi: hiç kazanç sağlanmaya çalışılmadı
Sitenin açılış tarihi: Haziran 2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film indirme
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1k+ anasayfa, 1k+
Film İndir, Divx İndir, Divx Film İndir, Türkçe Film İndir, Yerli Film İndir, Yabancı Film İndir, Film izle sayfası
Divxstar.com İstatistikler - Sayyac.com verdiğim link (filmindir.mayfilm.net) sayfası için diğer veriler Google'da isteyen olursa ekran görüntüsü atarım.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm site
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -
"divx indir" kelimesinde ilk sayfadadır, ayrıca "film indir" sayfasında çoğu zaman ilk sayfaya çıktı fakat siteyle hiç ilgilenmedim, ne backlink aldım ne de başka bir şey.
Daha önce Google'dan banlanan bir domaini alıp siteye yönlendirdim, o sayede Google'da bu kadar ilerledi yoksa siteyle doğru düzgün hiç ilgilenmedim.Ama sitenin anasayfasındaki içerikler çok temizdir özenle girildi, bir çoğunu editör arkadaşlar girdi çoğu rapidsharede "mayfilm.net" ismi ile upload edilmiştir.
Bir düşüncem için 20.000 kadar bir film indirme kullanıcısı lazımdı o nedenle bu tür bir site açtım fakat uğraşmayınca, o kitleyede şimdi ihtiyacım yok zaten.Uğraşılsa "sabit bir kitle" oluşturulabilecek bir sitedir.Hitin bir kısmı sabittir zaten.Alexa 126,819
mayfilm.net - Traffic Details from Alexa
Site bugün satılırsa vereceğim yoksa dursun elimde, soru sorun vs özel mesaj gönderebilirsiniz.
Lütfen; "güzel site ama bu para çok, bence çok ucuz, süpermiş, dandik" vs gibi güzel yorumlarınızı konu altına
belirtmeyin.
İyi çalışmalar hepinize.