ibrahim bey benim son 1 haftadır 2 ayri şekilde reklamım çıkıyor bunun sebebiyse herhalde eski hesaplarda arkdaşlarinda dediği gibi hortlama olmuş şimdi bulamaiyorum hangi hesaplar reklamlar daha bugun durdu 1 haftadır sabit çıkyordu
Evet başka bir neden arıyorum ama keşke olsa diyorum hesaplarıma bakıyorum tek tek hiçbirinde gösterilmiyor hepsi iptal edilmiş en son "Adwords" 2 kredi kartımla ödeme yapmıştım ama onları iptal ettim ve şuan baktığımda hepsi durmuş ödeme bekleniyor ödeme alınana kadar reklamalrınız gerçekleşmeyecektir diyor yani ben bile anlayamadıysam bunu ne diyim bilemiyorum.
Ve her kelimenin tıklama başı üçreti 3-4 tl yani birde sarı bantta cıkıyor ve tam eşleşmeli bir kelime değil geniş eşleşmeli olduğundan aşırı ilgi gören bir kelime demem o ki eğer benim kendi hesabımd ahi olsa mutlaka bir şekilde şu ana kadar bitmesi gerekirdi.
Yanlız dün saat 4 ila 5 gibi başlamış reklam benimde haberim yoktu yani banada bir başkası söyleyince baktım ve şuan yine devam ediyor ve sarı banttan aşşağıya inmiyor.
Umarım eski bir hesap kupon vs. olsun aksi halde çok fena olucak mail attım geri dönüş bekliyorum umarım bir geri dönüş yapılır ve hangi hesaptan çıktığını bana söylerler.
Bilgim dışında çıkan bir reklam nedeni ile xxxx rakam ödemek durumunda kalmak istemiyorum.