Olay artık mesaj yazılıp yazılmaması olayını da aştı. Dikkat ettim bi kaç konu vardı -konu ismi janjanlıydı heralde?- öyle bi hit yapmış ki sabah baktığıma göre anlatamam. Bu durum doğal olarak benim canımı sıktı bende onu dile getireyim dedim sadece..
İlgin için özellikle teşekkür ederim. Konuları toparladığımda adwords hakkında senden bilgi alacağım mutlaka. Soruların gidişatına göre değerlendirirsek canlı yayında da bu bilgileri bize verebilirsin.
Ayrıca şunu da belirteyim, sizden kişisel olarak bişey istemiyorum. Ben diyorum ki Trt 5'te program yapacağım arkadaşlar, bunu sizden bilgi alıp kendim satacağım düşüncesi olarak algılamayın.
Sonuçta ben r10'un ilk üyelerindenim, benim orada olmam hepinizi mutlu edecektir diye düşünüyorum. Bir çok bilgiyi burada öğrendik, tahmin ediyorum ki orada "r10 webmaster platformu" desem bile burada gururlanacağız hep beraber.
Hayırlısı olsun tekrardan.
Yo aksine TV'lere çıkıp ünlü olmayı isteyen biri değilim =) önçelikle bunu belirteyim öyle olsaydı "Babam Sanatcı" benim yani hertürlü TV'ye çıkar şöhret olurum.
Benim amaçım sizin bu bilgileri alıp satıp yada satmamanızda değil, sadece eğer bilgi olursa yani "Adwords" konusunda her türlü yardımcı olabilirim altını çiziyorum bu özel bişi değil =)
Ve evet haklısın konuların hit alması kişiden kişiye değişiklik gösteriyor yani demem o ki okada ryaptığım paylaşım var aylardır sabit konulardır hiç almamıştır hepsi 2 ila 3 bin arasında gösterim yapılmış konularımdır ama ben rahatsız değilim her türlü paylaşımı seviyorum.
Teşekkürler.