pit10 iyi guzel demişsin cafeye gotur bilmem ne yap milletin sorunu bu zaten cafeye goturmeye kıza acılmaya nasıl davranacagına untanıyor kısacası sen bastan anlatıcaksın utanmadan nasıl konusulur uygun dille nasıl arkadas olunur nasıl vafeye davet edilir vs.
yardımların için tesekkurler
Kardeşm öncelike yorumun için eyw. saolasın.Ben neden böyle bi konu açma gereği duydum biliyomusun.Çünkü zamanında bende bu konudan çok çektim.Dedimya kız bana naber derdi korkup kaçardım.Neyse senin sorunu cevaplıym.
Arkadaşm bi kıza gidipte gel cafeye gitcez diyemezsin.Bunu diyebilmek için uygun bir dil kullanman lazım ve uygun bi zaman seçmen lazım.Şimdi uygun dil derken neyi kastediyon sen hocam dersen bana şunu kastediyorum.Hocam bildiğiniz tüm ortamlara girin ya .Çekinmeyin.Kimse sizi oralardan kovamaz.Biraz aşın kenidinizi.Öyle olunki kendinizi tanıyamaz hale gelin (fazla abartmayn ama

.Hocam kızlarla konuşabilmek için böyle ortamlara girmek lazım.Ve suskun birisi olmıyacaksın.Hep konuşkan birisi olucaksın.Mesela hocam sanada şöyle bir öneride bulunayım.Mesela yarın git okula okuldan bi arkadaşına okul ile ilgili bir şey sor.Ondan sonraki gün başka bir şey sor.Yani muhabbete girmek için birşeyler yap.Aklından birşeyler üret.Korkma kız sana bi şey diyemez.Eğer derse kıza aynen şöyle de.'Git bi aynaya bak sonra bana cevap ver' bak bu sözü kız seni terslerse söyliyeceksin tamam mı.Neyse kızlarla böyle muhabbetlere gir.Daha sonra utanma diye birşey kalmıyor biliyomusun insanda.Öyle kolay gelicek ki kıza gel cafeye gidip bişiler içelim.Dediklerimi yaparsan devamı gelir zaten.sorun olursa cevaplarım.hadi uygulamya başla dediklerimi