y4sin7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkdaşım 19 yıldır elime avrad eli değmedi aşk nedir bilmem aşkı anlat kızları anlat mesela sen kız olsan ben seni etkilmeye çalışsam başta nelerden başlıyım
Hocam hani derlerya tip kızları etkilemek için çok önemlidir.Tamam tipe önem verirler ama tipten önce birşey geliyor.Bak şöyle anlatayım.Şimdi sen çok yakışıklısın,hep marka felan gidiyorsun.yani anlıyıcağın şeklin şemalin süper.Ama konuşmasını bilmiyorusn.Gidip bi kızla muhabbet edemiyorsun.İşte ne kadar süper olursan ol o kız sana bakmaz.İlk başta konuşmayı öğreniceksin.Kendini aşıcaksın,sosyalleşceksin.Bak bende önceden öyle biriydim.Ya abicim utanırdım her şeyden.Kız bana naber derdi,korkup kaçardım .İşte bunları nasıl aşcan onları sölicem şimdi sana.Bak şimdi pc ile ilgini %100 e varan bi şekilde kesiyorsun.Yani günde 5 saat oynuyotsan 2.5 saat oynyacaksın.Bulunduğun çevredeki bütün cafelere gidiceksin..Gitmedik yer bırakmıyıcaksın.Zaten oralarda çevre yaparsın.Yoksa öyle boş boş oturmakla gelip kız seni bulmaz.Sonra şekline şemaline dikkat ediceksin.Öyle pasaklı pasaklı giyinmiyicen.Geri geldiği zaman sempatik yeri geldiği zaman sinirli.Yani her şeyi yerinde yapıcaksın.hiç bi zaman kendini ezdirmiyiceksin.Mesela yarın git bi sınıf arkadaşının yanına.nbr felan de ,vaktn varsa çıkışta bişiler yapalım mı de.Ama bunu derken öyle kendinden emin konuş ki kız eet desin.o kız olmadı başka bi gün başka kıza dersin.Ama bak öyle her kıza öyle deme ,okulda adın Abazaya çıkar .Neyse başka sorun varsa söyle kardeşim yanıtlayaym