Alperbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
popüler biriyim hatta çok popüler neredeyse tüm okulun(erkekler) yarısı düşmanımdır ama geri kalan kısımda tapar bana kızlarda öyle koridora çıktığımda "aa, o" gibisinden fısıldaşırlar ama bi kız var varrrya bi tavlıyamadım herkezin gönlü bende benim gönlüm onda ( <--bu cümleyi kuramadım )
bi ara teklif ettim çıkalımmı diye yanlış anlama olmaz falan dedi ablana gıcık oluyorum dedi(ablamı öyle görmüştür hiç tartışmamışlardır) ben tekrar gönlünü çelmek istiyorum liseye başladık benim sınıfa düştü nasıl etkiliyebilirim ?
27 Şubat doğumlu
Bak kardeşim şimdi bu iş yok 27 şubatmış yok 37 şubatmış olmaz.Ben teknik bilgilerimle cevaplıyıcam bu soruları

Şimdi okulda zaten popüler biriymişsin.Bu sana + bir puan kazandırıyor.Bide kız bu sene bizim sınıfa düştü demişsin.İşte olayı burada bitireceksin.Öncelikle kızlar çok inek olan insanlardan pek etkilenmez,tembel olanlardanda etkilenmez.Sen hem derslerde biraz kendini göstericeksin ,gerektiği zaman hocayla bile tartışmaya giriceksin.Her zaman kendinden emin olucaksın hiç aklından şöyle birşey geçmesin [tüh be ben bunu niye yaptm] hep kendinden emin ol.Bunlarda sana + bi puan kazandırıcak.Bak sınıfında öyle biri ol ki herkes seninle arkadaşlk yapmak için sıraya girsin.Peki bunu nasıl yaparsın.Sınıfta herkesle muhabbet etme.Herkesle gırgır şamata yapma,sadece bazı kişilerle.Diğer kişiler seni kıskanıp seninle daha yakın arkadaş olma çabasına girerler.
Neyse şu açılma olayına geçiyorum.Zaten sınıf arkadaşınız.İster istemez muhabbetiniz olur.Kıza zamanı gelinceye kadar hiç çıkma teklifi felan etme.Kıza bi anda öyle bişi dersen yanlış anlar.Şöyle düşünebilir.Bu ben, hiç tanımıyor,geldi bana teklif etti yarın başkasına eder.O yüzden kızla ilk başlarda arkadaşçada olsa çok vakit geçirmeye çalış.Konsere felan götürmeyi dene.Okul çıkışı kafeye gidin.Ama bunları arkadaşça yapın.İnan belli bi müddet sonra öyle bi olucak ki , kız sana teklif edicek )

Hadi dediklerime yarından itibaret başlayabilirsin...