Evet yanlış okumadınız bir web sitem için hiçbir hesabımın aktif olamasından dolayı ismini vermek istemediğim bir sitem için reklam yapılmakta. Sanırım "Adwords" bölümünde yapmış olduğum paylaşımlardan ötürü olsa gerek. =)

Sabahtan beri yayınlanıyor reklam şuanda 100 tl yi geçmiş olması lazım yani tıklaması yüksek kelimeler cünkü. Kupon yapıp unutmuş olucam diyecem ama benim kuponlar genelikle 50 ila 100 tl arasındadır geçmez bile

300'ün üzerinde hesap var benim profesyonel hesabımda yanlız ***** site için aktif bir hesabım yok bütün hesapları tek panelden kontrol ediyorum ama dediğim gibi ****** adlı site için aktif reklam ve bakiye yok.

Yanlız nasıl oluyor yada nasıl ne şekilde çıkıyor bir türlü anlamış değilim sanırım "Google Adwords" konularından dolayı yaptığım paylaşımlardan ötürü yapılan paylaşımdaki e-posta adresine bakarak reklam yayınlıyor hediye olarak =) aksine kimse 3,4 tl tıklama başı maliyeti olan bir reklam kelimesine beleşe reklam vermez.

Umarım öyledir yoksa yandım ki ne yandım ama benim hesaplarımın hiçbirinde çıkmıyor reklamlar.

Bakalım yarın olsun hele bir olmazsa mail atıcam yoksa 3 ila 4 tl olan bir kelime günde 1000 lerce aranıyor ve 100 lerce tıklama yapıyor haliyle ben zaten zamanında bu nedenle reklamları durdurmuştum.

Şimdi bende var olan kredi kartı ile aktifleştirme yaptığım hesapların hepsi askıda olduğundan gösterilmemesi kontrol ettimde tek tek şans artık; şaka bir yana yarın bakıcam bir caresine sormak istediğim şey sizdede aynı sorun varmı ?acaba? yada yaşayanlar.