önemli bilgi arkadaslar suan icin pazar arastirmasidir eyer talep yuksek olursa satiş yapilacaktir zaten bu haftaki hitleri bitirdim ama talep buyuk olursa aşağıdada yazdıgım gibi 300 400 k arasi hit saglayabilirim haftalik
sitenize gelen ziyaretciler 20 saniye kalirlar beyenirlerse daha uzun o sitenize bagli ama minimum 20 saniye
arkadaslar elimde ortalama haftalik 35 ila 40 k arasi yabaci hit mevcuttur bu hitler yabanci sitelerden gelmektedir iste hit grafigi asagidaki gibidir
satmayi dusundugum fiyat 1k 3$
% 85 almanya

% 5 avusturya

% 4 isvicre

% 4 avrupa ulkerleri

geriye kalanlarda % 2
amerika
hindistan
ingiltere
cin
vietnam
honkong
hitleri istediginiz kadar istediginiz siteye yonlendire bilirim ***** olmasın admınlerle basım agrımasın dıye haftalık olarak elimde herzaman 35 40 k mevcuttur
peki ne işinize yaricak
1 yabanci icerikli sitelerde bence cok işe yarar
2 alexa rankınız artar
3 site tanıtımını yapmıs olursunuz
4
bir cok gosterime odeyen ozellikle euros4click saymaktadir sadece layer-ads saymıyor diye biliyorum sponsordan para kazanabilirsiniz
iş ciddiye binerse haftalik 300 ila 400 k arasi hit toplaya bilirim
asagidaki ornek siteye 2k reklam gonderildi işte karsinizda cikan rakamlar turk hitleri turkiyeden gitmiştir buraya 2 k gondereli cok uzun zaman oluyor yeni degil ozamanlar reklamlari saydigini bilmiyordum sadece sitem tanınsın dıye yollamıstım
ornek site
Free Wallpapers | Army Models Landscape Car Plane Fantasy 3D - www.resimdeposu.net