Son yazanlara tekrar teşekkür ediyoruz,

Yeni fiyatlar ile ilgili geçen hafta kendi içimizde görüşerek adil fiyatlar çıkartmaya çalıştık, bu fiyatları birçok müşterimizle paylaştık her zaman olduğu gibi benzer müşteriler arasında ayrım göstermeyen fiyatlarda adil biçimde hizmet sunmaya devam edeceğiz. Netinternet Datacenter açıldığında maliyetlerimiz düşeceğinden fiyatlarımızda bir düşüş olacak ilgilenenler şimdiden bizimle iletişime geçerek bu konularla ilgili bilgi edinebilirler.

Veri Merkezi ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir içimde devam etmekte yerimiz haddinden fazla büyük 1500m2 alanı en iyi biçimde değerlendirmek gereken planları önceden yaptık. Netinternet Datacenter içersinde 6 farklı sistem odası kurulacak ve sunucu yapısına göre ATX formatlı sunucular bir sistem odasında, Rack tipi sunucular bir diğerinde, Sanal veri merkezi hizmeti alanlar bir başka sistem odasında olmak üzere bölümler halinde kullanılacak.

Görüntü olarak biraz daha şekillenmeye başladığında kendi internet sitemizde Netinternet Datacenter resimlerini yayınlayacağız.

Herkese ilgisinden ötürü tekrar teşekkürler.