Merhaba arkadaşlar,
İlk önce kısaca Trt 5 Anadolu hakkında bilgi vermek istiyorum.
TRT 5 Anadolu projesi TRT'nin Yerel ve Bölgesel Televizyonlara sunduğu dijital yayın platformudur. Bu Platformda 150'den fazla yerel televizyon yer almaktadır. Ve bu platformun 23 tane Yürütme kurulu üyeleri vardır. Trt 5 yürütme kurulu üyeleri yine Yerel ve Bölgesel televizyonlardan oluşmaktadır. Biz de Hatay'da Hatay TV olarak TRT 5 'ni yürütme kurulundayız.

TRT 5 Anadolu şuan test yayınlarını yapmaktadır. Çok kısa süre içerisinde deyayın hayatına başlayacaktır. TRT 5 Anadolu yürütme kurulu toplantısı geçen hafta bizim evsahipliğimizle Hatay'da yapıldı. Ve TRT 5 Anadolu'da yayınlanmak üzere programlar Hatay'da karara bağlandı.

Bende gerek webmasterlik, gerekse web güvenliği alanında bilgi sahibi olmamdan dolayı toplantıda "Internet Teknolojileri" adı altında bir program önerdim ve programın ön kayıdı alındı.

Şimdi bu konuyu buraya yazmamdaki sebebi anlayabiliyosunuzdur. Ben 30-40 kadar konu başlığı hazırladım kendime, el elden üstün olacağı düşüncesiyle (ve özellikle günümün çoğu zamanının r10'da geçtiği düşünülürse) sizden program hakkında konu başlıkları talep ediyorum.

Bu konu başlıkları I.T programında anlatılacak ve izleyicilerin bu konu üzerinde soru sorması sağlanacaktır.

Biraz bilgi daha vermek gerekirse ana konu başlıkları şu şekilde olabilir.

- Internet nedir? *) Internet'te güvenli dolaşmak için neler yapılmalıdır?
- İnternet güvenliği *) Internet'te bankacılık işlemleri *) Kablolu-Kablosuz internette güvenlik incelemeleri
- Web yazılımları *) Internette gündelik hayatı kolaylaştırabilecek yazılımlar
- Internet ve Eğitim
- Internet ve Aile *) İnternet'in küçük yaştaki aile fertlerinin gelişimindeki rolü
vs vs...

Bunlar gibi bir çok konu başlıkları kaleme aldım ben, sizden de bu türden -topluma faydalı olabilecek ve üzerinde yeterli zaman aralığında konuşulabilecek- konu başlıkları talep ediyorum.

Bunları yazarken Bir konu başlığı daha aklıma geldi.

"Türkiye'deki datacenterların izlenimi"
Bir verimerkezi inceleme altına alınabilir ve gündelik çalışma stratejisi hakkında bilgi verilebilir. İstemez miyiz sunucularımızı bulundurduğumuz veri merkezinin görsel olarak ayrıntılı tanıtımını görmeyi?

Yazımla ilgili dipnotlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
TRT 5 Anadolu nedir? | onur'un kişisel web şeysi..
TRT 5 Anadolu toplantısına ev sahipliği yaptık | onur'un kişisel web şeysi..
TRT Anadolu’da Hatay TV gösterimleri başladı | onur'un kişisel web şeysi..
TRT Anadolu yayına başladı - TRT Anadolu, TRT 5, TRT Anadolu Test | onur'un kişisel web şeysi..

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.