ALakurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler başarılı bir yazılım olmuş...
actiona erişilemiyor ama grafiklere erişilebiliyor. action şifreli.
Teşekkur ederim İlk mesajda ayrıntılı sekilde yazdıgım gibi bu bi AS korumadır , Grafikler ve diğer media elemanları için yapacak pek birşey yok çunku flash onlar için bir konteyner mantıgı uygular zipli dosya gibi dusunebilirz ve bunlar acılabilir. Ama dedigim gibi As lere ulasamadıktan sonra ki kalbi bu kodlardır flashın grafikler ve diger elemanlar pek işe yaramaz. diğer platformlarda oldugu gibi bu konudada grafikler herkese acık maalesef

Koruma hizmeti devam etmektedir . Özellikle Büyük projeler için düşünenler irtibat kurarlarsa sevinirm

Bazı arkadaşlar banneri mi koruyalım logomu koruyalım hatta yap sevabına gibi teklifler geliyor Bunlrın mümkün olmadığını söylemek isterim .

Ayrıca diğer bir hizmetim olan oyun konusundaki pmler için de şunu diyebilirim. Flash oyun konusunda çalıştığım için bu hizmeti veriyorum . İllegallik konusunda emin olun ben sizden daha katı tutum sergilerim Kurallar açıktır bu cercevede istenilen edit yapılabilir

Ve burdan bi müjde vermek isterim Yakında Flash Oyun Site Sahiplerinin Hoşuna gidecek Güzel bir oyun uygulaması R10'da satışa sunulacak