Mrb arkadaşlar elimde iki tane uzaktan kumandalı helikopter var orjinal kutusunda olup bu eylence aracını sadece deneme amaçlı uçurulmuşlardır inanın bana arkadaşlar uçururken harika dakikalar geçiriyorsunuz ama şimdi satmak zorundayım çünkü paraya ihtiyacım var
Ürünleri ve özelliklerini tanıtayım sizlere

Arkadaşlarım ürünümüz orjinal kutusundadır

Helikopterin uzunluğu:45 cm
Kanat Uzunluğunu da katarsak toplam uzunlk:60 cm
Kanat Uzunluğu:50 cm
Yerden Yüksekliği:16cm
Kuyruk Uzunluğu:30 cm dir

Ürünümüzün Ana Kumanda, Anteni ve Şarj Cihazı

Genel Özellikleri:
*Ürünümüz şarjlıdır ve şarjı maksimum 2 saatte full doluyor(Topraklı Elektirik Hattını Kullanmanızı Öneriririm Daha Çabuk Şarj olmasına ve helikopteri daha uzun ömürlü kullanmanızı sağlıyor)
*Havada kalma süresi şarjı full doluyken 20 dakika normal şarj 15 dakika
*Ana Kumandası sadece 4 normal kalem pille çalışmaktadır arkadaşlar inanın uyduruk pillerle bile günlerce kumandayı çalışır halde bulabilirsiniz
*Uçuşta 20 ile 30 metre yüksekliğe çıkabiliyor
*Helikopterimizin belkide en önemli özelliği arkadaşlar iniş sırasında kesinlike ama kesinlikle ayaklarının üzerine iniş yapıyor yani o dengeyi harika sağlıyor
isterseniz belli bir yükseklikten yere bırakın yine ayaklarının üzerine indiğini göreceksiniz herhangi bir şekilde yan yatarak veya yüzüstü iniş söz konusu değil.
*Helikopterimiz İki Kanallıdır (sağ-sol dengeli dönüş ve yükselmeye yarayan 3 aşamalı hız kontrolü)
*Helikopterin parçaları gerçekten sağlam alan arkadaşlarımız bana hak verecektir.

Arkadaşlar helikopterimiz gerçekten büyük yani uçururken kesinlikte evde uçurmanızı önermem çünkü ev geniş olmadığından helikopteri istenilen yüksekliğe kaldıramazsınız belli bir yükseklikten sonra zaten kendisi yükselmek istiyor.Geniş bir mekanda uçurursanız uçuşun tadına doyamazsınız
Arkadaşlar ben helikopterin tanesini 150 tl den aldım paraya ihtiyacım olduğu için tanesini 100 TL den vereceğim. Kargo ücreti alıcıya aittir.
İletişime geçecek arkadaşlarımızın özelden soruları olursa cevaplandırabilirim veya adresim altta teşekkür ederim saygılarımla...

iletişim adresim:can65@hotmail.com