valla hocam az bıraz google translate az biraz benim ingilizcemle ancak bu kadar oldu
Sevgili Justin.tv Broadcaster:
Size gerçek zamanlı Justin.tv Doğum Justin.tv de arşivlenmiş - Live Streaming Video biz Digiturk den Dijital Milenyum Telif Hakkı Yasası uyarınca alınan bir takedown haber konusu oldu içeriği ( "DMCA"). Bu organizasyon bu ve bu içerik sahibi sizin İzin olmadan Justin.tv üzerinde içerik akış iddia vardır. DMCA tekrarlanan ihlaller nedeniyle, sitenizden kanal kaldırdık.
Eğer içerik hata aşağıya alınmıştır inanıyorum, bu yüzden lütfen bize bildirin. Amacıyla DMCA'ya, senin counternotification içermelidir: uymayı
(A) fiziksel veya elektronik imzası;
(B) veya erişim devre dışı bırakıldı hangi ve hangi malzeme önce kaldırılmış veya erişimi devre dışı bırakıldı göründü yer kaldırıldı malzemenin bir kimlik;
(C) Yalan beyanın cezalandırılacağını bir açıklamada kaldırılır veya özürlü bir samimiyetle inanıyorum malzeme çıkarıldı veya yanlışlık veya malzemenin yanlış tanıtılması sonucunda devre dışı bıraktık;
(D) adınız, telefon numarası ve adresi ve
(E) bir açıklamada bulunduğunuz yargı bölgesi, Federal Bölge Mahkemesi yargı için onay ya da Amerika Birleşik Devletleri dışında canlı, içinde Justin.tv bulunabilir herhangi bir yargı bölgesinin, ve size örgüt veya kuruluşun bir acentesinden işlemi kabul edecektir.
Hizmet Şartlar da belirtildiği üzere, senin Justin.tv kayıt silinmesine neden olur telif hakkı ihlali olayları tekrarladı ve streaming ve Justin.tv üzerinde gelecekte maddi arşivleme yasaklayabilir. Bu adımlar gerek gelen Justin.tv size akış veya yüklenen ve gerekli haklara ait olmayan olan herhangi bir malzemeden silin lütfen bize önlemek için ve akarsu ya da başkalarının telif hakkını ihlal ek malzeme yükleme kaçınmalıdır. Justin.tv ', lütfen Hizmet Şartları Justin.tv bulunan okuma telif hakkı politikası lar hakkında daha fazla bilgi için.
Saygılarımızla,
Justin.tv Çalışanlar
özetle bir sey çıkmaz sadece uyarı bence hocam