Bundan 1 hafta önce sunucu değişikliği nedeniyle wordpres kurulu olan siteyi başka sunucuya taşımam gerekti yedekleri aldım taşıdım diğer sunucuya kurulumu yaptım yedeği yüklediğimde admin paneline girdim girdiğimde admin paneli bozulmuştu konu eklemesi cok zordu biraz araştırdım cözümü yoktu nerdeyse anca wp-admin klasöründeki stil dosyasında kod düzenlemesi yapıp düzeliniyordu buda panelde bazı eksikliklere yol acıyordu biraz kurcaladım sorunun çözümünü buldum sitesini taşıyıpta yedeğini yükledikten sonra admin panelinde sıkıntı yaşayanlar için çözüme geçelim
ilk önce phpmyadmin paneline giriyoruz wordpressin veritabanındaki verileri
XML olarak kayıt ediyoruz ettikten sonra bütün databesiyi siliyoruz daha sonra siteye geri dönüp siteniniz wordpress kurulu uzantısına geliyoruz siteismi.com yada siteismi.com/blog her neyse anasayfanıza geldiğinizde tekrar kuruluma geçiçek database ve kul. adı kısmını otomatik geçiyor sadece blogunuzun ismini ve mail adresinizi yazıp kurulumu tamamlayın kurduktan sonra oluşan şifreyle panele girdiğinizde panelin eskisine döndüğünü görüceksiniz, daha sonra admin panelimizden yedeğimizi yükleyelim ARAÇLAR >> İÇE AKTAR'a gelip indirdiğimiz yedeğimizi burdan yüklüyoruz bütün veriler geri geliyor panelimizdede herhangi bir bozulma olmadığını fark ediceksiniz.
anlatım bana aittir.
not: yazım hatası varsa kusura bakmayın aceleden yazdım