Fingerprint amayeta firmasının tecilli algoritmasıyken ve hatta sadece kendilerinde bulunan bir algoritma iken sizde bulunması da ilginç doğrusu.Umarım bulduğunuz algoritma için firmaya lisans ücreti ödüyorsunuzdur.Bildiğiniz gibi bulan değil patent alan lisans ücreti talep edebilir.Bunun dışında neden size her swf için para ödememiz gerektiğini de anlamış değilim.Bu firmanın ürünlerinden daha kesin bir sonuç mu sunuyorsunuz?Veya farkınız nedir?Benim aklıma ilk gelen aslında bu programı satın alıp tek swf şifrelemek için para talep ettiğinizi getirdi.
Amayeta - Encryption Tools for Flash 
tam olarak bilgi seviyeniz nedir bilmiyorum ama anladığım kadarı ile olayın işleyişi hakkında merak içindesiniz.
Finger print teknigi dememin onemli bi nedeni var teknike parmak izi de diebilirken boyle dememin nedeni anlatabilmek az da olsa insanların anlamasını saglamak nitekim onların sifreleme algoritması bu adla tescilli degil aslında . Burda anlatım eval kodlarla güçlendirmek idi .
Gelelim farkınız nedir'e ... ilk mesaj da söylediğim gibi amayeta adlı firma ile alogirtmalar ya da tekniklerim cok farklı ve daha kesin bir çözüm veriorum . kriptoloji ile az da olsa uğraşan flashçılar üst düzey kriptolojistler için amayeta yenilmez değil

. Tabi bu konuda az sayıda eleman olduğu için amayeta halen bir numara sayılıyor. Bu da ayrı bir konu. Benim sunduğum şu ki amayeta nın yenilgisini -üst düzey kişilere karşı olanı- içermeyen bi hizmet veriyorum .
Büyük projeler de ya da asla decomp edilmesini istemediginiz dosyalar için amayeta yeterse size diebileceim bişey yok . Ve dediginiz gibi amayeta felan kullanmıyorum .
Ayrıca iddanızda biraz komik kusura bakmayın.

Numune Attığım kişiler zaten böyle olsa idi hemen belirtirlerdi ki görüorsunuz bilen bilmeyen attı tuttu

Ayrıca dedigim gibi eval kodlar kimsenin tekelinde olan kodlar degildir bu da işin teknik kısmı ...