Gerçekden bir galatasaraylı olarak şunları demek istiyorum hazır konu açılmışken

Galatasaray bir futbol takımı değil şuandaki görüntüsü ile herkes kendine oynuyor ilk yarıda ardanın iki kişi ile mücadelesinde adamın bacaklarının arasından atıp kaleye nasıl vurduğunuzu gördünüz bu futbolculuk değildir arda fazla büyütüldü haliyle kendini gerçekden messi sandı yazık günah sen iyi futbolcuysan git CEYHUN örnek al utan utan adam o yaşında gelip pres yapıyor gol atmıyor ATTIRIYOR sen büyük futbolcuysan ordan kaleye değil önündeki barosa attırırdın o zaman futbolcu olduğunu gösterirdin DEFANS sıfır servet artık ne yaptığını bilmiyor salak saçma aksiyonlara kalkıyor CANER fiyosko bu adamın düzgün bir pası varmı varsa helal olsun ona ELANO sen bu kadar brezilyada oynuyosun m.cıty den övgülerle geldin oynadığın futbol bumudur yazık günah bu kadar kendine yönelik oynayan takım görmedim rezillik rezillik başka bişi değil bu takım böyle giderse çok yenilir çokda gol yer DEFANS mutlaka seri oynayan bir stoper alınmalı M.SARP VE M.TOPAL son vuruşları konusunda uyarılmalı gerekirse çalıştırılmalı ekstra bunlar gerçekden acınacak haller üzülüyorum bir galatasaraylı olarak ama Ankaragücünüde ve HİKMET KAHRAMAN'ıda tebrik ediyorum harika bir takım özellikle CEYHUN ve HÜRRİYET süper bir profesyoneller takım için oynuyorlar görelim bunları yazıkdır günahdır herşey iyiyken iyiydi ama bu kadar kötü Galatasaray ben görmedim bu kadar ne yaptığını bilmeyen ne için oynadıklarını bilmeyen kendi kendilerine sanki başlarında biri olmayan başı boş mahalle takımı gibi oynadılar bakalım ne olucak neler yapılcak

BARIŞ ŞEN