Birader konunun iyice suyunu cikartmissin.. Bana R10 uyeligini tavsiye eden sen degilsin bu 1. Eger davetiyen varsa gonderirmisin diyen bendim. Daveti bana sen degil bir dostum gonderdi. ilk uyelik mesajimda kendisine tesekkur mesaji yazdim konularima bakacak olursan gorursun bu 2. Etik olmayan dedigin sey gayet alenen (acik olarak) yapildi ve satistan sonra aciklama yapilmadi. Teklif verildi diye yazildi PM ile art niyet olsa satis yapilir sonra satis yapilmistir diye konuya yazilirdi. İste o zaman konu etik olmazdi.
MSN loglarimizda senin yapmis oldugun etik olmayan davranis var Bunuda buraya her seyi burayami yazalim? Seninle ayni dusunen insanlar kim yahu? R10 da yazmayan kurallari yazip uygulamak gibi ayri bir cetenmi var? mahsustan yapacak kadar ne ben nede konuyu acan insanlar kalitesiz degiller. Gereken aciklama yapilmistir. Sayin ticaret adami etiklikten bahsedecek ticari bilgi ve tecrubeye sahipmisin once onu bir sor kendine. Varsayalimki diye bir ticari etiklik olmaz. Yapmis oldugun yanlis ve gereksiz aciklama bana cevap hakkini fazlasi ile dogurmus. Etiklik degerlerimi sorgulamaya ne senin yasin, ne ticari bilgi ve tecruben yetmez. Yorum ve extradan kendinize is edinir cevap yetistirir tavirlari birakip teklif verirseniz daha iyi olacak. Nitekim oyle yapiyorum ve bundan sonra oyle yapacagim. Mesajimi bir söz ile bitirmek istiyorum musaden ile: Sen ne kadar anlatirsan anlat karsindaki anlayabilecegi kadar anlar... Hadi saglicakla...
HolyBoY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arimest benimde bu konuya son mesajım olacak.
sana r10 a üye olmanı vs tavsiye edende bendim hatırlarsan. yani senle alıp veremediğim en ufak birşey yok sende biliyorsun.
olay senle yada konuyu açan arkadaşla ilgili değil. bugün siz yaparsınız yarın başkası yapar. ayrıca dürüst olmak gerekirse etik değil bu. şimdi varsayalımki konuyu açan artniyetli biri olsun p.m den teklif geldi yazdı mahsustan bunu bilme şansımız yok.
her kuralın forumda madde madde yazılması gerekmez. ticarette etikte vardır.
ki gördüğün üzere sadece benim düşüncem değilmiş diğer insanlarda aynı düşünüyor.
olayın sizle ilgisi yok genel etik ile ilgisi var.
ayrıca ihaleye girmiyorum olayı yanlış anlama.
belirtiğim gibi son mesajım konuya
saygılar