Dr.Wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıntı yapmaya gerek duymadım . Şimdi en iyi kavramı nasıl açıklayayım ki en iyi en iyidir.
- Teknik destek ( en iyi )
- Bina sağlamlığı ( en iyi ) ++
- Soğutma , yangın sistemleri ( en iyi )
- Sunucuların barınacağı odalar , sistem odaları ( en iyi en uygun şekilde tasarlandı )
- Hattı ( yüksek , en iyi )
Yani bunun bencesi olmaz bence Toplam hattı xx ile xk arasında da bir farklık ( size göre en iyilik ) derecesi mevcut tabi. Yani hala bunlara rağmen iyiyse zaten kosanbit'in dediğine göre de neye göre hala en iyi ?
Reklam kokan hareketlet elbet yapacağım.Niye yapmayayım ki? Çalıştığı yere güvenmeyen reklamanı yapmayan zaten sorunlu bir hizmete tabidir, arkasında durmanın da verdiğin hizmeti saddece sunucu alıp göndermekten başka da bir etkisi olur.Çünkü Ni'den hizmet alıp vermekteyim.Ben Ni'yim. Çalıştığım yer iyi olmazsa ben müşterilerime nasıl en iyiyi sunayım ?
Ha bi de şu var , dolaylı yollardan müşteri toplamayan , gidenin tekrar geldiği , konuşarak değil , pazarlamacılarıyla değil , bu işte en önemlisi olduğunu düşündüğüm hizmetiyle ve alt yapısıyla bir yerlere gelinmesi de bence bir en'lik durum. Gerçek ise de gerçektir. Buna göre şuna göre diye birşey olmaz. Ben de seni seviyorum Harun. Bana yakıştıramadığın hareketlerim için özür dilerim.
Edit : Altı üstü mü ?
Tamamen katılıyorum bişeyinde altını çizelim başlığı gören arkadaşlar belki biraz daha iyi anlarlar. "Çünkü Ni'den hizmet alıp vermekteyim.Ben Ni'yim. Çalıştığım yer iyi olmazsa ben müşterilerime nasıl en iyiyi sunayım ? "

Biz Nİ'yiz hizmette en iyiyiz
bide slogan yapalım nitel'ciler arasında