Haber doğru zaten hocam ben saçma dizilişten, başlık ve resim ile alakasız yazılan alakasız yazıyı göstermek istedim.

Haber altı yorumlarda da haklı arkadaşlar;

Alıntı
haberin başlığı ne ? önümüze gelen sayfalar ne...lütfen..lütfenn...
Alıntı
reyting kaygınızmı var.
bir haberi öğrenebilmek için o kadar tıklamamızmı gerek kınıyorum sizi.....
Alıntı
sırf ilgi çekmek için kv hayranlığını kullanıyorsunuz. muronun resmini koyup 10 tane habere baktırıyorsunuz. bir de muro geçen gün yayınlanan 66. bölümde ölmedi. hatta daha ölmedi. ve de geçen gün yayınlanan 65. bölümdü kaliteli haberler yapın lütfen takipçilerinizi kendinizden nefret ettiriyorsunuz.....
Alıntı
Haberin üstü şiş, altı kaval...
Yaptığınız hiç hoş değil. Başlık başka haber başka. Sayın editör merak ettiğimiz bir hususu öğrenmek için 10 tane sayfaya tıklamak zorunda bırakıyorsunuz bizi. Ve arada bir sürü ıvır zıvıra göz atmak zorunda bırakıyorsuz. Lütfen okura biraz saygı gösterin. Siz her fırsatta okur sayesinde biz bu günlere geldik demiyor musuz?...

Alıntı
Başlıkla içerik farklı
Başlığa bakıyorsun Muro diziden neden ayrıldı içeriğe bakıyorsun başka başka konular. Lütfen daha dikkatli olunuz......
TurK35Li adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haber dogru olabilir daha demin hürriyet de gördüm bu yaziyordu;

Kutlar Vadisi Pusu'nun Muro'su Mustafa Üstündağ dizinin önceki gece yayınlanan 65'inci bölümünde öldü. Muro, dizide sık kullandığı 'Lanet olsun içimdeki insan sevgisine' sözü ile sevilmişti. Posta gazetesinin haberine göre, Mustafa Üstündağ'ın diziden ayrılma nedeni kasımda askere gidecek olması.

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/Ga...5&p=1&rid=4369