Atalarımız ne demiş.

Yapamayacağın taşın altına elini sokma ;

Alıntı
Alıntı:
yaslam´isimli üyeden Alıntı
Ayin 2sinde konu acildi üzerinden 18 gün gecti.10kisi sponsor olacak ve üzerine 100 adet basilacak yazildi.Sonrasinda sponsorlar bulunmadi ilk ücreti gönderende bendim.Sponsor bulunmadi icin 5 kisinin ödemesi ile 50 adet basilacakmis bunu bana sormadilar dahi.Sormadan basima gidiyordular buna kizdim ve iptal ettim.Ben ücreti 10 kisi ve 100 adet icin gönderdim.Bunun icinde iptal ettim.Ama bunlari size aciklamak zorunda degilim.Sizinde sormaya hakkiniz yok.Gelin sponsor olun konusun yada susun lütfen.
Milen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer sende suscaksan vereyim 50 liranı sus sen kimsin beni susturuyon daha insancıl konuşmalar yapman dileği ile...
yukardaki mesajda milen arkadaş bana 50 TL vereceğini ve susmamı istedi.Bende sustum.

yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam hadi ver de konuşmayım susayım ama veremezsen bende seni rezil ederim.
Boş boş herkes konuşur lütfen icraat. Bekliyorum sizi..

Bende yukardaki mesajim ile 50 TL vermesi gerektiğini milen sözünü tut | tr.tc soldaki link ile 150 kişiye göstermiş oldum. Fakat arkadaş halen ödeme yapmadı.

Bu bir şikayet aslinda ama şikayet konusunda gidermi bilmem ben genede off topic açıyorum çünkü offff dedim. Yani herkes sadece konuşuyor ama icraat yok.Buna canim sıkılıyor.