ismini belirtmeyen kullanici benim yusuf ve diger arkadaslar nedeni ise sudur; ben bir domaine teklif verdigimde bunda bir is vardir diye hic teklif vermeyecek arkadaslarda teklif veriyor. 2. bu domaini ben dusurmustum bu nedenle teklif verdim. 3. arkadas pm ile mesaj atilmistir yazdi ve fiyat belirtti. satis gerceklesse idi zaten ben aldim diye yazardim cok merak edene. Bunda neden bu kadar art niyet aradiniz bilmiyorum. Olayi ticaret ahlakina ahlaksizliga kadar vardirdiniz. benim teklifim halen gecerli. ustunu veren varsa buyursun alsin simdi. Domain satis kurallarini tek tek okudum. Holly sana PM den teklifi veren benim diye yazdim, bu sayede arkadasin yalan yanlis yazmadigini anla diye ona ragmen konunun uzerine gittin. Satan o teklif veren ben. Senin derdin ne bu durumda? PM den teklif atilmaz demiyor. PM den satis yapilmaz diyor. Buda gayet normal. Siteye kafaniza gore kural yazmayin. Holly ve yussup bunu sizlerin yazmasi beni daha bir ayri uzdu. Cunku ikinizde beni taniyan kisilersiniz. Boyle mesajlari yazmadan once msn loglarimizi bir daha okuyun isterseniz. Kusura bakmayin konulara yaptigim sanirim son yorum olacak. Yanliz herkes yerini bilsin. Ben siteyi mumkun oldugunca amacina uygun bir sekilde kullanmaya calisiyorum. Ticaret yerinde ticaret sohbet yerinde sohbet. Tesekkurler.