görende sizi sagopanın askerlik arkadaşı zanneder. Sahtoda birazcık adamlık olsa gidipte eski sevgilisine evliyken küfür ettirmez. Ben yeraltındakilere normalde karşı değildim ama bu yaptıkları sadece acizliğini gösteriyor.
@forumpostcuyum
ne yazdığını anlamadım fakat beğenmiyorsan dinlemeyeceksin bu kadar basit. Ben senin şimdi nickin uzun diye dengesize bak nasıl nick almış diyormuyum. Beğenmeyen görmezden gelir. Her rapper birbirine diss atar ama usturuplu şekilde eşşeklik yapıpta namusa küfretmez. Ben size ne kadar yazsamda siz kendi bildiğinizi yapacaksınız. Sagonun gerçek yüzünü kim bilecekki. Sizi görende adamla beraber askerlik yaptığınızı zannedecek. Son olarak şunu söyleyeyim. Forumda paylaştın sadece sen ve postçu sevdi. Bende kınadım. Mixtapein ezikliği burdan belli oluyor.
Albümdeki wacklere gelince şunu söyleyeyim. Bunların hiç birisi hayatından hiç bir iş becerememiş böyle diss albümlerde anca kendilerini göstermeye çalışan ezik sürüsüdür. Yiyorsa 3000-5000 kişiye solo konser versinler. Sahtiyan zaten cezanın arkasından giderek en büyük aptallığını yapmıştır. Eskiden backvokaliydi şimdi neden yapmıyor. Ceza sallamıyorda ondan. Yakında eriyip gider. Albümünüde kimse almadı hiphoplifeta free dağıttı