Öncelikle domaininiz hayırlı olsun. verdiğiniz para aslında ölmüyecek bir sektör olduğu için hiç birşey.. 13 bin tl. yanlız sorun şurda İmzanızdaki domain. için o para belki. ama seslisohbet için çok aşırı derece fahiş bir ödeme yapmışsınız.
ayrıca merak etmeden duramıyacam. siz bu domaini bir şahıstanmı yoksa bir kurumdanmı aldınız ?. Kurumdan aldı iseniz hay hay. ama şahıstan aldıysanız o şahsı tebrik etmek lazım. ticaret diye buna denir.
r10'da bende dahil bir çok arkadaşımız henüz 1 adet domainden 13 bin tl gibi bir ticaret hacmi yaptığını sanmıyorum. ayrıca domaininiz 2002'de kayıtlı olması ayrıca bir güzel. ve domaininizin bir çok uzantısı hatta sayamadım denecek kadar hepsi Reglenmiş. Ayrıca Şunuda sormak istiyorum. 13 bin tl bir isme vermenizin yanı sıra bu domain için ne kadar bir bütçe kenarıya ayırdınız?.
Çünkü 13 bin tl'ye Bir çogumuz Düzenli geliri olabilecek bir iş bile kurabiliriz.
az sayılacak bir Rakam değil.
farzedelim 'ki bu domaine 13 bin tl verilir. + 5 bin tl 'de Proje için ayırmış olsanız bu domainin geliri ne zaman giderini karşılamış olur yaklaşık 10 senemi?.
Bu Parayı.
Dolara ' Euro'ya Cumhuriyet altına , Ceyrek altına yatırmış olsanız yada Hisse senedi alıp satmış olsanız Kanaatimce Daha fazla gelir elde edersiniz.
Son Sözüm : Gerçek Bir Ticaretçi için Ölü Bir Yatırım Olmuş.