Ultraslan bile bana F.Bahçe taraftarından üstün bir taraftar ki Çarşı yakın zamanda UEFA tarafından haftanın taraftarı seçildi ve Atv,kanald,show tv'de yayınlandı eminim izlemişsindir. Ayrıca Uefa resmi sitesinden link gösterebilirsen kanıtlamak adına sevinirim dostum.
Bak yalnızca kendi takımının haberlerini takip ettiğinden dolayı güncel haberlerden çok uzak olduğunu anladım ve bu konuyu kapatalım, kimseye hiçbir şeyi ispatlamak gibi bir durumum yok, açıkçası zerre umrumda değil senin inanıp inanmaman, sen hala Fotomaç'ın bu haberi verdiğine inan.
Bu konuyu kapatalım ve şu "en büyük" bölümüne gelelim.
Başlığa takılıp içeriği yorumlamayarak ne elde etmek istediğini anlamıyorum. En büyük taraftar derken, gerçek anlamıyla değil, "en çok taraftar kart satan kulüp" manasında bir başlık o, hemen amigoluk yapmaya gerek yok, sana göre senin kulübünün taraftarları en büyük olabilir, bu da zerre umrumda değil.
Geçenlerde demiştim "r10'da futbol kültürü yok" diye. Gerçekten de yok, haberi okumayıp yalnızca kendi takımının amigoluğunu yapmaya gelenlerle dolmuş r10 futbol forumu. gs daha büyükmüş... hıh... sevsinler... banane arkadaşım bu senin fikrindir, bunun konumuzla ne alakası var?
ilk önce şu haberi tekrar okuyup dürüst bir yorum yapmanı bekliyorum senden, başlığı kafana takma, haberi oku.