divxkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence hesabı satan kişi ile ilgili değil sizin yada rapidshare ile ilgili (teknik hata)
şifre hatası veriyor şifre hatası ile satışı yapan kişinin hiç bir mesuliyeti yoktur hesabı satın alınca şifreni mailini değiştirirdikten sonra hesabı satan kişinin yapabileceği hiç bir şey kalmaz
özet olarak The Account has been found, but the password is incorrect. (hesap bulundu ama şifre yanlış) bu uyarı satıcı ile ilgili değildir
Ben zaten kesinlikle "suç bana hesabı satanlarda" falan demedim.Sadece ödeme bilgilerini vs. bilgiler ile hesabı geri alabilmemiz için bana yardım etmeleri için görüşüyorum kendileriyle.En azından 7 aylık hesap için bayiye mail atıp geri alabiliriz diye düşünüyorum.Bunun içinde bana hesabı satan arkadaşın yardımına ihtiyacım var.

Bilal_erturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, acı bir durum gerçekten. Dün benim de hesabımı banladı (2 yıllık hesap) ama anı gün geri açtırdım mailleşerek. Hesap paylaşımı yaptığımı söylüyordu, maalesef sistemi otomatik olduğu için bu tarz olaylar olabiliyor. Farklı IPlerden girdim hesaba ve anında kilitlendi. Durumu izah eden mail atınca günün akşamına hesap açılmıştı.
Bence rapidshare üzerinden üyelik alınınca onlara verilen destek daha hızlı oluyor. Neden uğraşsın ki binlerce puanlarla açılmış aylık kullanıcı ile. Ama neden şifre değiştiği hakkında bir şey gelmedi aklıma.
Hesabını kurtarmana sevindim dostum.Benimde amacım mailleşerek kurtarmak.İnşallah başarırım.Senin söylediğine de katılıyorum.Rapidshare üzerinden alınan hesaplarda sanırım biraz daha esnek davranıyorlar.


gokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde dün nisan 2010a kadar süresi olan hesabın bir anda kapatıldı. Gitti hesap.
Geçmiş olsun kardeş.Bir mail falan at istersen...

burakoral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şifre yanlış hatası rapid ile ilgili bir problem değildir pc nde trojan keyloger gibi bişi atmış olup mail adresininde şifresini öğrenmişlerse mailinden relaese kodunu girip rapid hesabının mail adresinide değiştirmiş olabilme imkanları var.
Benim hesabımda 3-4 kere farklı ip ler tespit edip uyarmışlardı geçende rapidin türkiye bayisine mail attım ertesi gün hesabımı açtılar
Ama arkadaşım dediğim gibi aynı hafta içinde 3 farklı pc'de 3 hesabım banlandı.Bu pc'lerin 3'ündede mi keylogger var.Ayrıca 3 pc'dede antivirus yüklü.Bu yüzden bu bana düşük bir ihtimal geliyor.Umarım bende bana hesabı satan arkadaşın yardımı ile senin gibi hesabı geri alabilirim