Konunun ilk açıldığı zamanını da biliyorum.. Güzel domainler vardı gerçekten.. Burada tarafların verdiği tepkiler kendince doğruluk payı içeriyor..
Satıcı: Başlangıçta jenerik domainlerle birlikte diğer domainlerini de sergileyerek kategoriye uygun bir konu açmamış.. Fiyat aralığı vs.'de belirtmediği için gelen tekliflerin düşük olduğunu belirterek jenerik domainleri satıştan çekmiş ya da konudan silmiş.. Bu durumda kategori ile tezat oluşturan içeriğe sahip bir konu olmuş.. Jenerik domainlerini yine bu kategori altında ve en azından fiyat aralığı belirterek listelese, diğer domainlerini de farklı kategorilerde uygun bir şekilde listelese elbette konunun bu boyutlara gelme ihtimali azalırdı.
Alıcılar, İlgilenenler: Zaman zaman bu tür konularda gerçek tepkimizi yansıtarak birşeylerin düzelmesini sağlamaya çalışıyoruz. Zaten şu "güzel domain", "şahane domain" , "param olsa alırdım" tarzı mesajları hiç sevmiyorum ve onaylamıyorum.. Takdir etmek ve beğenilerizi bildirmek için özel mesaj kullanabilirsiniz..
Kişisel tartışma boyutuna getirmeye gerek yok böyle durumlarda.. Her zaman alıcı ile satıcının kafası aynı düşüncede olacak diye bir kural yok olamaz.. Tepki veren arkadaşlarımızda kendince haklı, tepki alan arkadaşımızda..
Ben ve bazı arkadaşların düzelmesini istediğimiz konulardan bir tanesi konuların mümkün olduğunca kategorilere uygun açılarak gereksiz tartışmalar yerine aktif satışların olduğu konuları görmek.. Zaten piyasanın durumu belli.. Potansiyeli tekrar yakalamak için daha düzenli satış konuları açmalı ve gelebilecek tepkileri en aza indirmeliyiz..
Neticede bu işlerden bir şey kazanmayı düşünenlerin bu küçük ve uyulması gereken kurallara uyması çoğu sorunu çözecektir.
Kişisel tartışmaya dönmeden iki taraf da gerekli anlayışı göstermeli, postlarını düzenleyerek gelişime yardımcı olmalı diye düşünüyorum.. Bağa girerken bağcıyı dövmeye gerek yok.. Bağcıda biz izin alırsa zaten sopayla kovalamaz bizi..