Türk toplumunun en büyük sorununu sanal ortamdada yaşıyoruz.Neden gelişemiyor yada neden örnek alınan olamıyoruz işte tek sebebi bu düşüncelerimiz.

Herkeze tek tek yanıt vermek veya gereksiz iletişim problemlerine girmek yerine konu ile ilgili genel bir açıklama yapmak istiyorum.

Öncelikle size yada bize göre jenerikmi değilmi sorularınızın veya bilinçsizce atışmalarınızın yanıtı olarak cevabım şu; DOSYA.NET - SATILIK ALAN ADLARI adresine girerek satışa sunduğumuz domainlerin listesine bakabilir aynı zamanda jenerik olup olmadıklarına karar verebilirsiniz.Bu konuyu ilk başlattığımızda 36 adet domain satışa çıkarttım.dosya.net ve sayac.net isimli 6-7 yıllık olan bu isimler için 6000 ve 3000 TL lik bir fiyat yazdım.Şuan konunun açıldığı yazının alt kısmında bulunan açıklamada olduğu gibi "lütfen domainlere yarısı kadar teklif vermeyin" gibi bir açıklama yazmama rağmen yukarıdaki kayıt yaşı ve fiyatlara sahip domainlere 300 TL gibi teklifler geldi bu tarz trajikomik tekliflerden dolayı jenerik isimleri kaldırıp forum seviyesine uygun daha çok Türk webmasterların projelerine uygun domainleri yayınladım.Lütfen bu konu için gereksiz açıklamalarda artık bulunmayın.Yukarıda bahsettiğim gibi domainlerden birtanesine giriş yaparak domain listesine ulaşabilirsiniz.Konu düzenlemelerinin sebep yazısına lütfen dikkat edin.Forum kullanmanın en önemli unsurlarından birisidir bu kavram.herkeze iyi çalışmalar dilerim.