Merhaba arkadaşlar,
Daha önce bir çok arkadaşın web sitesi tanıtım yazısını yazdım ve sitemde yayınladım. 50 ve üzeri site için tanıtım yazısı hazırlamışımdır.
Artık bu işi sadece hazırlamaya yönelik yapmaya karar verdim. Tabi istenildiği taktirde kendi sitem de bu yazınızı yayınlayabilirim.
Tanıtım yazısı nasıl hazırlanacaktır?
* Tanıtım yazısını hazırlatmak istediğiniz ürünün özelliklerini veya web sitenizin adresini bana pm yoluyla yada mail / msn yoluyla ileticeksiniz.
* Ürününüzü veya sitenizi inceliycem ve size nasıl bir yazı yazabileceğim hakkında bilgi vereceğim.
* Eğer siz de kabul ederseniz siz bana ürün veya sitenin hangi yönlerine ağırlık verilmesi gerektiğini ve yazı içerisinde hangi kelimelerin geçmesini belirteceksiniz.
* Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda ve sizin istediğiniz kelime sayısı kadar tanıtım yazınız hazırlanacaktır. ( Ürün tanıtımlarında en az 300 kelime, site tanıtımlarında ise en az 150 kelime tavsiye edilir. )
* Yazınız hazırlanacak ve size word belgesinde yollanacaktır. İçerisine gömmek istediğiniz linkler olursa word belgesinde html formatında yollanacaktır.
* İstenildiği taktirde gayet kaliteli bir sitemde yazınızı belirli bir ücret karşılığı yayınlanacaktır.
* En az 150 kelimelik bir yazı yazıyorum. Bunun fiyatı 2.5 TL'den başlamaktadır. 150 ve üzeri her yazı hazırlanabilir.
* Ürün tanıtımlarında kelime sayısına göre en az 2 resim, site tanıtımlarında ise 2 resim bulunmaktadır.
* Yazılarda 5 adet etiket mevcuttur.
* Uzun soluklu çalışacağım kişilere uygun fiyatlar verebilirim.
* Referans isteyenlere istenildiği kadar referans verebilirim. Ayrıca tanıtım yazısı ile ilgili itradelerime bakabilirsiniz.
Eğer tanıtım yazısını benim sitemde yayınlatmak istiyorsanız site adresi ve özellikleri için pm atınız.
Sorularınızı konu altına yorum olarak sorarsanız diğer kişilerin de bilgilenmesi sağlanabilinir.
Ödemeler Paypal veya Garanti Bankası aracılığıyla kabul edilmektedir.