Site adresi : forumcafe.net
Açık arttırma başlangıç fiyatı 300.-TL
Sitenin aylık getirisi: bir yıl önce 2-3 haftada 98 dolar kazandırmıştı.
Sitenin açılış tarihi: 22/01/2007
Kategori, Genel - Her Telden Mevcut:
Günlük , kaynak link:
Domainin yaşı 3 ve Pagerank değeri:ilgilenemediğim için 5 den sıfıra düştü
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: sınırlama yok herşeyi ile
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet vbulletin v3.7 sınırsız ömür boyu lisans
Yazılım lisans sonlanma zamanı:sınırsız yok. ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
http://www.googlepagerankchecker.com...t&Submit=CHECK!
yine bu site üzerinden daha önce 1500 tl teklif almıştım arkadaşlar ama o zaman satsam ne kadar eder başlığı ile açmıştım hatta baya bi ö.m almıştı ama işlerimin yoğunluğu ve ilgisizlikten dolayı siteyi satmak istiyorum. Sadece alan adına geçen sene 750 tl veren olmuştu. forumcafe.net ve konusu-yorum.com olarak sitede arama yapabilirsiniz eğer hala arşivde duruyorsa görürsünüz eski mesajları.
inanın siteye girmiyorum bile ama hala bir sürü üye olan ve mesaj yazan var üyede sıkıntı yok üye kendisi geliyor genelde hep bayan ama sitede ilgilenecek birini bulamayınca bir süre sonra gelende gidiyor. Sitenin 3 de 2 si bayan dır. öyle sahte fake değil. hatta bazı kısmen ünlü üyelerde var hürriyet kelebek köşe yazarı gibi

forumcafe.net alan adı itibari ile hem akılda kalıcı hemde çok hoş bir alan adı. Açılan konuların Linklerin bir çoğu hala arama motorlarında en üstte çıkıyor. Dolayısı ile tek bir reklam dahi yapmadan hala üye geliyor. cafe forum forum cafe gibi kelimelerde de en üsttedir.
Dedimya ilgilenemiyorum hatta girmiyorum bile eski fiyatları isteyecek değilim. kaçta kalırsa vericem sadece vbulletin lisansına 200 - 250 tl para vermiştim. Hostun 1 yıllık ücretini ödedim.
Azıcık ilgi ile çok güzel yerlere gelebilir. Kesinlikle üye sıkıntısı çekmeyeceğinize eminim. database piyasada dolanan ***** database değildi 3 yıllık kendi databasesidir.
Alan adı + host +database + herşeyi ile açık arttırmada satılıkıtır.
Konular: 6.944, Mesajlar: 27.274, Üyeler: 2.743
Alan arkadaş hayrını görsün.