ben var yokmu dedim her hagi bir kişiyi veya şahışmı belirttim kardeşim ben pro kişiler var dedim. ben pro dediklerim bu forumda yok da demedim dolaşmıyorda demedim benim söylediğim bu işi yaban pro kişiler var dedim burda öyle birimi yok dedim lafı neresinden okuyorsunuz bilemiyorumki.
kardeşim yazdıralacak.sen inan veya inanma başkasıda inansın veya inanmasın o senin sorunun.burda ne bilyorsun adamların pro olmadıgını bu işe sen gibi dün başlamıyor burda çalışan kişiler yıllardan beridir yapıyor.sen acemeysen orasını bilemeyeceğim ama daha çok öğreneceğin şeyler var gittie burdaki ustalardan örnek ve ders al sana tavsiyem ilerde pro bir coder olursun.
ya kardeşim ben günmü verdim hayret bieşy yapsın veya yapmasın senin sorunun filanmı bırak onu yapan kişi düşünsün demi. 1 scripti 300 tl ye yazan var aynı scripti 1000 tl ye yazan var. bende ona göre söyledim zaten yazabilirmisin yazamazmısın diye sordum hemen bütçe dur biekre işe başlayalım ayrıntıları söyleyim hemen bütçe işiniz güçünüz para olmuş.
Ben bu tavırdan sonra şahsen 5000 de teklif etseniz yazmam demissin ben sana yazmı dedimde sen yazmıyorsun hayret bişey hem senlemi anlaştım ben kafana göre hayal kuruyorsun. yaz yazma beni bağlamaz sonuçta ben senle anlaşma sağlamısımi burda geçmiş resmen satışı baltalıyorsun.
Sanki paranızla iş yaptırmak değil de köle arıyormuşsunuz gibi bir izlenim var
demissin buna bi cevabım var köle arasam burda işmi olmaz parayı basar yazdırırım. lafları nerelere kadar saptırıyorsunuz anlaşmış değilim konu kilitlensin lütfen biz bu palavlacılarla bi isimizi halledemeyiz.
asp ihtiyacım yok php olacak sağolasın anlaşma sağlanmıştır başka bir arkadaşla.
lütfen konu kapansın anlaşma sağlanmıştır.uzatmayınız.
Konuyu rapor ettim flood yapma.