***** Sitelere Site içi Optimizasyon Sadece - 20 LİRA

Merhaba arkadaşlar , uzun zamandır ***** işi ile uğraşıyorum.Bu iş ile ilgilenenler ne denli bilgiye sahip olduğumu
zaten biliyor.
Max 500 k'ya kadar sitem oldu.Bu Sektör ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip ve çok kişi bu sektörden ciddi paralar kazanmaktadır.
Yapacağım hizmette şu şekilde olacak
1-Yeni açılmış bir ***** siteniz var ise,
* Hedef kelime ya da kelime grupları belirleme ve bu kelime ya da kelimeler ile ilgili sitemizde başlık yerleşimi
* Sitemiz google gözünde nasıl görünecek bir tanımalama yapacağız ve bu tanımlama hedef kelimelerimiz ile ilgili
bağlantılı olacak.Özgün tanımlama seçimi.
* Hızlı index almanız için sitenizde belli başlı yerlerde birtakım değişiklikler kısa yollar oluşturacağım.
* Link alımınız konusunda sizlere yardımcı olacağım şu tür linkler işinizi görür böyle davranmalısınız şeklinde.
* Video girerken dikkat etmeniz gereken durumları bunun seo ile ilişkisini belirteceğim.
2-Açılalı sitem çok oldu hala hit alamadım diyenler için ,
* Genel bir değerlendirme yapacağız
* Bu değerlendirme hususunda bir takım işlemler siteye uygulayacağım.
Genel bir Optimizasyon yanında birkaç püf noktası vereceğim sizlere mahkeme sizlere uğramadan bir bana uğrayın derim
Not: Referans vermiyorum bilen biliyor zaten bizi fiyatta ciddi anlamda uygun.Sonrasında hiti x5 olan arkadaşlar ile
reklam anlaşmasıda yapabiliriz Bu hizmeti almak isteyen arkadaşlar msn adreslerini pm ile atmaları rica olunur.