1 günde temayı bile yaptıramazsınız.
Hem arkadaşın sorduğu bu kadar basit ve fiyat belirlemek için bilmesi gereken kriterleri sormasına neden bu kadar sert bir cevap verdiğinizi anlamış değilim. Bütçeniz tabiki sorulacak burada 1 scripti 300 tl ye yazan var aynı scripti 1000 tl ye yazan var.
( Tabi bu size aynı gözükür 300 ile 1000 arasında ne kadar fark varsa yazılan 2 script arasında da o kadar fark olur ) Ben bu tavırdan sonra şahsen 5000 de teklif etseniz yazmam

Kolay gelsin.
Sanki paranızla iş yaptırmak değil de köle arıyormuşsunuz gibi bir izlenim var.
ya kardeşim ben günmü verdim hayret bieşy yapsın veya yapmasın senin sorunun filanmı bırak onu yapan kişi düşünsün demi. 1 scripti 300 tl ye yazan var aynı scripti 1000 tl ye yazan var. bende ona göre söyledim zaten yazabilirmisin yazamazmısın diye sordum hemen bütçe dur biekre işe başlayalım ayrıntıları söyleyim hemen bütçe işiniz güçünüz para olmuş.
Ben bu tavırdan sonra şahsen 5000 de teklif etseniz yazmam demissin ben sana yazmı dedimde sen yazmıyorsun hayret bişey hem senlemi anlaştım ben kafana göre hayal kuruyorsun. yaz yazma beni bağlamaz sonuçta ben senle anlaşma sağlamısımi burda geçmiş resmen satışı baltalıyorsun.
Sanki paranızla iş yaptırmak değil de köle arıyormuşsunuz gibi bir izlenim var
demissin buna bi cevabım var köle arasam burda işmi olmaz parayı basar yazdırırım. lafları nerelere kadar saptırıyorsunuz anlaşmış değilim konu kilitlensin lütfen biz bu palavlacılarla bi isimizi halledemeyiz.