Takıma takviye şart. Bazı yabancılar gönderilmedi. Sabri de bir iyi bir kötü. Uğur alsın artık formayı.
Takviye değil takıma mantık lazım mantık.2 maçtır aynı şey oluyor pasla kaleye giricekler nerdeyse bu mantığı kim soktuysa acilen düzeltmeleri gerekiyor.servet 25-30 metreden şut çekiyor eee bu takımın gol ayakları neden şut çekmiyor.topu alıp sürerek mi gircek içeri ben anlamadım.Atılan golünde farkı yok topu sürerek soktular içeri.Bu mantıkla bu takım çok puan kaybeder.iyi oynuyorlar rakibi boğuyorlar bu süreçte geride açık veriliyor olabilir biyere kadar hepsine eyvallah ama bi zahmette okadar kaliteli ayak varken birileri orta kessin şut çeksin bişi yapsın pasla nereye kadar gitcen adamlarda salak değil önlerini açıp gelin girin dicek.Acilen takımın atak sisteminde değişikliğe gitmesi gerekiyor.S.graz bile yavaş dediler bide daha hızlı çıkıyordu ileri bukadar top döndürmediler.Yok bide paslaşarak bişi yapsalar gam yemicem yarısında top kaybı oldu yarısını da ileride öldürdüler.Bazen yetenek yetmiyor demek ki t.direktör de bunları görüyor ve bişi demiyor bu mantığı nasıl yerleştirmiş ya 90+2 de emre aşık orta yapmasa ileri herkes korkuyor pas dışı bişi yapmaktan kalecide dahil.mondragon taffarel ya bu adamlar asist yapıyordu golü hazırlayan ortalar atıyordu yeri geliyor ama takım kaleciye kadar pasifleştirilmiş anlaşılan herkes pas yapıp duruyor sadece ceza sahası içinde topa vurulcak diye emir gelmiş herhalde anlamadım gitti bu takımı.