iyi ozaman sagopayı her kötü bulan sagopaya diss atsın. Yeni rapçi falanda yok ortada. Bu beatlerin hepsi free. Evlerinde kulaklı mic ile kayıt yapan rapçiyse ipini koparan rapçidir.
@wack mc
o dediğin isimlerin neden sagopa ile aralarıının bozuk olduğunu biliyorsun zaten 2 saat yazmama gerek. Yine söylüyorum sagopa kral olmasa konserine 3000 kişi gitmez. hiphoplifeın albümündeki wack mc ler toplansınlar 500 kişiyi geçerse konser safım diye dolanırım. Sagopanın raprteki konumu tartışılmaz. Sagopa hiçbirisi ile muhabbet etmemiş albümünde adamlar diss atıyor. Tanımadığın adama nasıl diss atıorsun. bunun tek cevabı forumdaki cezza nickli üyenin verdiği cevaptır. Bu tür mc lerin kendilerini tanıtma yoludur. hiphoplife a gelince. hiphoplife organizasyon falan yapmıyor. Sadece sitede reklam yapıyor. O reklam olsada olmasada farketmez. Konser afişlerini tüm şehire dağıtıyorlar zaten. Sadece organizasyon düzenliyoruz diye burunları kalkıyor. son olarak wack sadık sagopadan darbemi yedinde adamın r10 da boş boş konu açıpta hakkını yiyorsun. Biriside gelip wack wack sadık diye konu açsa ne olacak

öbür dünyada var unutmayın. İnsanlarla dost geçinin. Anlaşamıyorsanız muhattab olmayı
@salvo_wm
hehe çok sağol beatlerin free olduğunu söyledin yaa! mixtape diye yazmışlar zaten koskoca sagopa gibi albümünde boş free beat yayınlamıyolar hiç değilse
(kuvvetmira mixtape vol1. ve 1000 feat unreleased albümünde yer alan mutiny isimli beat yabancı bi beatmaker'a ait).o albümdeki adamlar sagoyu tanımıyor demişsin emin ol çoğu senden çok daha yakınen tanıyor
(ehuhe tanımıyor dediğin adam koleranın eski sevgilisi sahto) şahsen tanımıyan da olacak elbet
(tıpkı disstortiondaki leadri sitem mozz gibi)İsmail YK'nın da konserine 10bin kişi gidiyo kral mı olunuyo öyle

sen Fuattan darbe mi yedin de pis insanlar diye boş yorum yapıp hakkını yiyorsun ayrıca açtığım konuyu oku bakalım sagopayı karalamak adına bişey yazmış mıyım ortada bir albüm var beğenmiş ve beğenenler olabilir diye paylaşmışım zoruna gidiyorsa yorum yapmazsın ben wack olayım ne değişir buraya mc olarak değil dinleyici olarak yorum yapıyorum ne alaka da wack mc diye yazılar yazıyosun komik!! konuda bi şarkımı mı paylaşmışım wackliğime ait yazılar mı var! neyse ya daha fazla konuşmayacam gün gelir sagonun gerçek yüzünü görenler kervanına katılırsın umarım.
Saygılarımla!