Arkadaşlar arıyorum arıyorum ama yok.Kimi yerler ücret vermeyiz diyor eyvallah ama ofisleri bana uzak.Yani hem adamların işlerini halletçem,hem ücretsiz çalışıcam,hemde cebimden yol parası gidicek.
Staj için ücretsiz çalışmaya razıyım.Ha uzak biyer ise yol parası isterim.
Web tasarım adına 1sene önce tecrübe adına küçük bi deneyimim olmuştu.İstanbulda subrosa adlı bi ofiste çalışmıştım.Doğruyu söylemek gerekirse basit flash banner ve dreamweaverla yapılmış basit html sayfalardan ileri gitmedik.
Bu sene bilgeadam'ın kariyer üyesi oldum.Yani 2sene boyunca bilgeadamdaki isteidğim kursa gidebilicem.2sene sonra askerliğim var zaten.bu 2sene boyunca kendimi sürekli geliştiricem.Ama bi ek gelir lazım.
Bildiklerim/Yapabildiklerim
-Adobe illustrator cs 2
-Adobe photoshop cs2/3
-Adobe dreamweaver cs3
-Adove indesign cs2
-Adobe Flash (1ay sonra geçicez)
-CSS(öğrenme aşamasındayım)
-Wordpress kurulum,tüm seo ayarları,eklentileri,adsense kazançlı blog oluşturma.
-Piyasadaki scriptlerin %90'ını kurabilirim.Bazı scriptler vps özelliği istiyo.malesef onu bilmiyorum.
-Zamanında onarcade sisteminle çok uğraştım.Gerekli eklenti ve temalar yaptım.
-Hosting şirketlerinde müşteri temsilcisi olabilirim.Telefonda ve yüzyüze diyaloğum iyidir.
-Kendi sitelerimde hit çalışması yapabiliyorum.Bu konudada kendime güveniyorum.
Web tasarım kursum bittiğinde,haftasonları ingilizcemi geliştirmek amacıyla kursa gidicem.İşlerim yoluna girdğinde ve ingilizce kursumda bittiğindede sistem uzmanlığı yada 3dmax bölümüne gitmeyi düşünüyorum.
Staj için girdiğimde bi sorun olmadıkça çıkmayı düşünmüyorum.Birçok şirket tecrübe istiyo fakat bende tecrübe yok.O yüzden tekrar altınızı çizerek söylüyorum,sorun olmadıkça staj yaptığım yerden durup dururken çıkmam.Ekip çalışmasına yatkınım.
Esnek çalışma saatlerine malesef uygun değilim.İş başlangıcı esnek olabilir ama haftaiçi 4gün saat 19:00'da kursum başlıyo.Sonuçta sözleşmeli girmiyorum stajyer olarak giriyorum.
İstanbul/Eyüpsultan'da ikamet ediyorum.
Daha fazla bilgi için;
Cep tel : 0544 558 17 30
Msn:
rebelmaster@windowslive.com
İsteyenlere pm ile ev telefon numarasını verebilirim.
Telefon: 0544 558 17 30
Referans:
MekanikKalip.Com
Sizce staj yeri nasıl bulabilirim?