Herkese yorumları ve tebrikleri için teşekkür ederim.
Bundan 2 yıl kadar önce düşünülmüş, projelendirilmiş bu yatırım gerek görülmediğinden ve gerekli imkanların olmayışı nedeni ile beklemede kalmıştı. Öncelikle şunu söylemem gerek şuan mevcut çalıştığımız alt yapı sağlayıcı firmamızla ilgili bir sorundan, sıkıntıdan veya herhangi bir benzer sebepten dolayı bir veri merkezi kurmaya karar vermedik. Değişen piyasa şartlarına ayak uydurabilmek müşterilerimize daha nitelikli ve iyi hizmet sunmak bunu sunarken de uygun fiyata mal ettirmek amacıyla bu yatırımı yapma kararı aldık. 2-3 hafta kadar önce çalışmalara başlamıştık tabi bunu 2-3 hafta önceden duyuramazdık öncelikle yapılacak işlerin tüm kollarında bir fizibilite yapmamız gerekliydi ve bunlar yeni tamamlandı, dün itibari ile gerekli yerlerle sözleşmeler imzalandı öncelikle alt yapı hizmetinden faydalandığımız Mars Telekom’a durumu bildirdik sonrasında ise müşterilerimize e-posta yolu ile haber verdik.
Tüm gün Netinternet Datacenter’in binasında olduğumdan yeni bilgisayar başına geçme şansı buldum yaptığımız çalışmalarla ilgili blog sayfamızdan müşterilerimize haber vereceğiz. Ayrıca konu içinde birkaç soru sorulmuş bunları kısaca söyle cevaplandıracağım. Netinternet Datacenter herhangi bir ek ortak ile kurulmuyor %100 aynı çekirdek kadro ile yapıma başlanıldı. Merkez yine Denizli, Denizlide olmanın avantajını ekonomik yönden sonuna kadar müşterilerimize yansıtacağımızı garanti edebiliriz. Binamız 7 katlı bir katlı otopark bu nedenle muazzam sağlam inşa edilmiş bir bina ilk girişle beraber 3 katı iş merkezi toplam boyutu 1500m2 ve iş merkezinin en üst katını komple Netinternet Datacenter olarak 5 yıl süreyle kiralamış bulunuyoruz. Kafa taslak yaptığımız bir hesap ile veri merkezi sunucu kapasitesinin 8000’in üzerinde olduğunu düşünüyoruz. Teknik detayları ve diğer konularda bilgilendirme yapmaya zamanım el verdiğince devam ederim. Önümüzdeki bir ay çok yoğun olacak

Her birinize teşekkür ediyorum ve iyi çalışmalar diliyorum.
Çatılara iyi yalıtım şart osman üstad damınız akıtmasın